• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Polo's

Polo shirts zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Laat daarom nu uw polo shirt bedrukken!

Jobo Promotions heeft namelijk niet alleen een uitgebreid assortiment polo shirts, maar biedt ook de mogelijkheid om uw polo shirt te laten bedrukken. Straal meer professionaliteit uit en benadruk de aanwezigheid van uw bedrijf tijdens evenementen.

Polo shirts zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Laat daarom nu uw polo shirt bedrukken! Jobo Promotions heeft namelijk niet alleen een uitgebreid assortiment polo shirts, maar biedt...
Lees meer...

Polo's bedrukken

Polo shirts zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Zo zorgt u ervoor dat u en uw bedrijf er netjes en verzorgd bijlopen, wat de aandacht voor uw bedrijf zal verhogen. Daarnaast kunt u extra aandacht vragen door middel van een opdruk. Een pakkende tekst of spreuk, of juist een activerende uitdrukking. Laat daarom nu uw polo shirt bedrukken! Wij bieden u de polo in uw bedrijfskleuren zodat u volledig representatief aan het evenement begint.
Jobo Promotions heeft namelijk niet alleen een uitgebreid assortiment polo shirts, maar biedt ook de mogelijkheid om uw polo shirt te laten bedrukken. Straal meer professionaliteit uit en benadruk de aanwezigheid van uw bedrijf tijdens evenementen. Naast polo's biedt Jobo Promotions nog veel meer verschillende kleren en textiel. Zo is er ook de mogelijkheid om sweaters te laten bedrukken voor het evenement of broeken.
Ook op de werkvloer kan het goed zijn om met zijn allen dezelfde kleding te dragen. Zo wordt u meer een eenheid en zorgt u ervoor dat iedereen op gelijke voet met elkaar staat.
Verder is het mogelijk de polo's te laten bedrukken voor als u een vrijgezellenfeest geeft of een vorm van feest of verjaardag heeft. Ook voor verschillende sporten is het mogelijk om de polo te bedrukken met sponsoren of andere uitlatingen. Zo komt een team een stuk professioneler over en is het samen een groot geheel als ze met zijn allen het sportcomplex betreden.
Wassen van de polo. Het is heel simpel om de bedrukte polo te wassen. Echter voor een optimale levensduur van de bedrukking is het van belang om de polo binnenstebuiten te wassen. Hierdoor blijft de bedrukking beter zitten en kunt u hier langer van genieten. Daarnaast geven wij als advies mee dat de kleding niet gewassen wordt op een temperatuur hoger dan 40°C, het liefst nog met de hand ook.

 

Daarnaast raden wij u aan om de bedrukte polo’s niet in de droger te doen maar op te hangen aan een waslijn of wasrek. Zo zorgt u ervoor dat de bedrukking mooi blijft. Ook raden wij af om de bedrukking te strijken. Hiermee vergroot u de kans dat deze langzaam af begint te breken. Wel kunt u de polo binnenstebuiten strijken.
Waarom uw polo shirt bedrukken bij Jobo Promotions? Wij bieden een ruim assortiment aan kwalitatieve polo shirts voor zowel dames als heren en zelfs voor kinderen. Ook heeft u de keuze uit polo shirts met korte mouwen en met lange mouwen in uiteenlopende kleuren. Ook vindt u bij ons verschillende stijlen polo shirts.
Daarnaast kunt u naar eigen wens uw polo shirt personaliseren door deze te laten bedrukken. Of dit nu voor een evenement, reguliere werkkleding of zelfs een privégelegenheid is, wij zijn u graag van dienst! Ook bieden wij u de mogelijkheid om één polo te bestellen, dus u bent niet verplicht om een hele partij te bestellen.
De mogelijkheden Jobo Promotions biedt u ongekend veel mogelijkheden wanneer u uw polo shirt wilt laten bedrukken, zoals:

  • Uw logo/tekst op de borst, schouders, rug of allemaal
  • Uw logo klein of groot maar altijd precies op de gewenste grootte
  • Verschillende vormen van bedrukking; Een zeefdruk,

Dit allemaal tegen scherpe tarieven en altijd de kwaliteit gewaarborgd!
Heeft u specifieke wensen? Uiteraard denken wij bij Jobo Promotions graag met u mee over de mogelijkheden. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling