0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0
Na uw bestelling ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk ter controle zodat u kunt zien hoe uw bestelling gaat worden, na akkoord wordt deze in productie genomen.

Prijsberekening

1
overzicht
2
prijs berekening
3
Direct bestellen
Er staan nog geen producten klaar voor een prijsberekening.

Het principe van de zeefdruktechniek is doordruk. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positieffilm belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt.

Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt. Het principe is vrij eenvoudig maar doordat zeefdruk inzetbaar is op alle gebieden waar iets te bedrukken valt wordt het ingewikkelder. Ieder materiaal heeft verschillende eigenschappen en voor verschillende materialen heeft men verschillende soorten inkt nodig.

Transferdruk
Transferdruk is een bedrukkingstechniek, die speciaal geschikt is voor flexibel materiaal. Transfers worden separaat gefabriceerd en vervolgens d.m.v. een hittepers op het textiel aangebracht.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze transfers zijn van een hoogwaardige kwaliteit ze zijn voorzien van een specifieke lijmlaag en hebben een uitstekende wasechtheid. Een ander groot voordeel van transferbedrukking is de mogelijkheid tot het bedrukken van ongebruikelijke plaatsen op een textielproduct. Denk aan een mouwopdruk op een t-shirt of een opdruk op een tas.