0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Rubberlaarzen

Rubberlaarzen
Degelijke rubberlaarzen zijn onmisbaar bij veel werkzaamheden. Of u nu in de bouw of de agrarische sector werkzaam bent, onze rubberlaarzen zijn geschikt voor tal van situaties. De rubberlaarzen beschermen uw voeten en benen tegen vuil, vocht en scherpe of zware voorwerpen.

In ons assortiment bieden wij voornamelijk rubberlaarzen van het merk Safety Joger, een prominent merk in Europa op het gebeid van rubberlaarzen. Safety Jogger staat er om bekend uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De rubberlaarzen zitten zeer comfortabel en beschikken over optimale ventilatie. Daarnaast voldoen de laarzen van Safety Joger aan de meest actuele veiligheidsnormen en dragen de S-normen S4 en S5.

U kunt de rubberlaarzen uiteraard na gebruik eenvoudig afspoelen en schoonmaken. Wij bieden rubberlaarzen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Bent u op zoek naar een andere type laars? Bekijk dan ons totale assortiment werklaarzen.
SAFETY JOGER POSEIDON S4
SAFETY JOGER POSEIDON S4
Vanaf 21,19
WIT
SAFETY JOGGER HERCULES S5
SAFETY JOGGER HERCULES S5
Vanaf 23,13
DONKER GROEN

Waarom rubberlaarzen van Jobo Promotions?
Ons assortiment bestaat enkel uit rubberlaarzen die de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Zo beschikt u over een degelijk paar rubberlaarzen waar u lang van kunt genieten, zonder diep in de buidel te moeten tasten.

Bij Jobo Promotions profiteert u daarnaast van onze jarenlange ervaring en kunnen wij u alles vertellen over werkkleding en werklaarzen. Bovendien kunnen wij u in veel gevallen een snelle levering garanderen, zodat u uw laarzen snel in huis hebt. Vindt u het prettig om uw rubberlaarzen eerst uit te proberen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze prachtige showroom in Kerkdriel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze rubberlaarzen? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de website.