0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0Veiligheidsklompen

Bent u op zoek naar degelijke veiligheidsklompen? Dan bent u bij Jobo Promotions aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment werkschoenen vindt u namelijk ook werkklompen van de merken Saftey Jogger en Maxguard.

Deze veiligheidsklompen zijn natuurlijk uitermate geschikt voor werkzaamheden binnen de zorgsector, maar ook voor tal van andere branches. De werkklompen zijn beschikbaar in meerdere maten en kleuren. Ook heeft u de keuze uit beveiligde of onbeveiligde klompen.

Onze werkklompen dragen niet alleen bij aan een veilige werksituatie, maar zitten ook zeer comfortabel en beschikken over goede ventilatie. Dankzij de gebruikte materialen zijn de veiligheidsklompen orthopedisch verantwoord.

Onze beveiligde klompen beschikken uiteraard over een veiligheidsneus en een veiligheidszool. Zo zijn uw voeten beschermd tegen bijvoorbeeld scherpe voorwerpen.
Grisport 71609L var 7
Grisport 71609L var 7
Vanaf 63,18
Zwart
Grisport 72009L var 7
Grisport 72009L var 7
Vanaf 63,18
Zwart
Grisport STS Camino
Grisport STS Camino
Vanaf 73,72
Zwart-Grijs
Grisport STS Trace
Grisport STS Trace
Vanaf 73,72
Zwart-Grijs
Safety Jogger X0500 S2
Safety Jogger X0500 S2
Vanaf 34,79
Wit
Safety Jogger x0600 S3
Safety Jogger x0600 S3
Vanaf 36,73
zwart

Waarom Jobo Promotions?
Wanneer u veiligheidsklompen bij Jobo Promotions bestelt bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en een snelle levering. Naast ons assortiment werkschoenen vindt u bij ons ook een groot assortiment werkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Onze werkkleding kunt u bovendien laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Jobo Promotions is daarom uw totaalleverancier op het gebied van werkschoenen en werkkleding. Heeft u speciale wensen omtrent uw bestelling? Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Meer weten over veiligheidsklompen?
Wilt u meer weten over ons assortiment veiligheidsklompen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw nieuwe werkklompen. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen!