LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Werkshirts & Werkpolo's

Werkshirts en werkpolo’s bedrukken
Voor de meeste beroepen en branches is een goed werkshirt of werkpolo onmisbaar. Bij Jobo Promotions bieden wij u daarom een ruim assortiment werkshirts en werkpolo’s die u daarnaast ook nog kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Zoekt u een eenvoudig maar tegelijkertijd praktisch werkshirt of gaat u liever voor een wat luxere werkpolo? Wij hebben het allemaal en ook voor longsleeve shirts of werkoverhemden bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarbij bieden wij u voldoende mogelijkheden in de materiaalkeuze, bijvoorbeeld katoenen werkshirts of shirts van polyester. In alle gevallen kunnen wij uw werkshirts en werkpolo’s bedrukken!

Werkshirts en werkpolo’s bedrukken Voor de meeste beroepen en branches is een goed werkshirt of werkpolo onmisbaar. Bij Jobo Promotions bieden wij u daarom een ruim assortiment werkshirts en werkpolo’s die u daarnaast ook nog kunt laten bedrukken met uw...
Lees meer...

 

Waarom werkshirts en werkpolo’s bedrukken?Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw medewerkers professionaliteit uitstralen, zij zijn immers het gezicht van uw bedrijf.

Door uw werkshirts en werkpolo’s te bedrukken met uw bedrijfslogo vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar zijn uw medewerkers ook eenvoudiger te herkennen voor klanten. Ook voor promotionele werkzaamheden tijdens beurzen en evenementen is het ideaal om uw werkshirts en werkpolo’s te laten bedrukken. En bij Jobo Promotions bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat zijn de mogelijkheden?
Jobo Promotions levert altijd maatwerk en denkt graag met u mee. U mag uiteraard van ons verwachten dat zowel de werkshirts als service van hoge kwaliteit is.

Wij kunnen u daarbij tal van mogelijkheden bieden wanneer u uw werkshirts en werkpolo’s wilt laten bedrukken, zoals:

 

 

  • Waar uw bedrijfslogo wordt bedrukt op uw werkshirt. Op de borst, rug, schouders of overal.
  • Hoe groot u de opdruk wilt hebben. Bijvoorbeeld klein en subtiel of juist lekker groot.


Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uiteraard uitstekend adviseren bij het samenstellen van uw unieke werkshirt. Wilt u meer weten over werkshirts en werkpolo’s bedrukken? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling