• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen
Pasvorm

Pilotjack

Pilotjack bedrukken
De pilotjack is al jaren populair vanwege z’n stoere uitstraling en comfort. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat de pilotjack ook geregeld als werkkleding wordt ingezet. Bij Jobo Promotions bieden wij een uitgebreid assortiment en kunt u zelfs uw pilotjack laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo!

Onze pilotjacks zijn uiteraard gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en materialen, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen en u er lang plezier van heeft. De jacks zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren. Voor welke variant u ook kiest, u kunt uw pilotjack altijd bij ons laten bedrukken.

Bent u op zoek naar een ander type jas? Bekijk dan ons totale assortiment werkjassen.

Jobo Works pilot jacket 1357 Vanaf € 66,39 incl. BTW
black
graphite
navy
white
Softshell Bomber Premium 404009 Vanaf € 71,81 incl. BTW
army
black
curry
ink
stonemel
Workman Werkjas 2501 - Vanaf € 72,21 incl. BTW
Workman Werkjas 2506 - zwart/grijs Vanaf € 72,21 incl. BTW
Workman Werkjas 2526 - zwart Vanaf € 72,21 incl. BTW
Workman Werkjas 2511 - wit/navy Vanaf € 105,40 incl. BTW
Workman Werkjas 2516 - zwart / grijs Vanaf € 105,40 incl. BTW
Workman Werkjas 2536 - zwart Vanaf € 105,40 incl. BTW
Tricorp Pilotjack Industrie 402005 Vanaf € 75,88 incl. BTW
black
darkgrey
navy

Waarom uw pilotjack bedrukken?
In een pilotjack kunt u natuurlijk overal en altijd goed voor de dag komen. Door uw pilotjack te laten bedrukken met uw logo creëert u echter nog een extra stukje professionaliteit. Aangezien u uw pilotjack voornamelijk buiten draagt, zorgt dat voor extra naamsbekendheid voor uw bedrijf. Uw omgeving begrijpt dan meteen dat u namens uw bedrijf aanwezig bent.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken, kunnen wij u de scherpste prijzen aanbieden en hoeft het laten bedrukken van uw pilotjack niet onnodig duur te zijn.

De mogelijkheden
U wilt natuurlijk een uniek pilotjack samenstellen die het beste past bij uw bedrijf. Hiervoor kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden en op deze manier al uw ideeën realiseren. Zo bepaalt u zelf waar de opdruk op uw pilotjack mag komen te staan. Op de borst, op de schouders, op de rug of overal? U bepaalt daarbij zelf de grootte van de opdruk en of u meerdere ontwerpen op uw pilotjack wilt laten bedrukken!

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze of wilt u meer weten over het bedrukken van onze pilotjacks? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor u klaar!

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling