• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen

Reflecterende Werkbroeken

Reflecterende werkbroeken bedrukken
Als onderdeel van ons ruime assortiment veiligheidskleding treft u ook onze reflecterende werkbroeken aan, die u tevens kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Onze reflecterende werkbroeken bieden u alle gemak en comfort die u van een degelijke werkbroek mag verwachten. Wanneer u veel buiten werkt is het eveneens belangrijk dat u goed zichtbaar bent voor uw omgeving, zeker wanneer het donker wordt of de nacht al is aangebroken.

Onze reflecterende werkbroeken zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Ook kunt u kiezen voor onze reflecterende werkshorts. Waar u ook voor kiest, u kunt al onze reflecterende werkbroeken laten bedrukken.

Tricorp Werkbroek Multinorm 503005 Vanaf € 77,85 incl. BTW
ink
Tricorp Worker RWS 503003 Vanaf € 66,45 incl. BTW
fluor orange
fluor yellow
Tricorp Regenbroek RWS 503001 Vanaf € 49,91 incl. BTW
fluor orange
fluor yellow

Waarom uw reflecterende werkbroeken bedrukken?
U en uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Door uw reflecterende werkbroeken te bedrukken creëert u dan ook een extra professionele uitstraling. Aangezien uw werkbroeken voornamelijk buiten gedragen worden, zorgt dit tevens voor meer naamsbekendheid.

Naast deze promotionele voordelen heeft het laten bedrukken van uw werkbroeken ook praktische voordelen. Zo begrijpt de omgeving dat u en uw medewerkers aanwezig zijn namens uw bedrijf. Ook bent u op deze manier eenvoudiger te herkennen voor uw klanten. Het bedrukken van de werkbroeken gaat daarbij nooit ten kostte van de kwaliteit van de broeken.

Wat zijn de mogelijkheden?
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Bovendien heeft u tal van opties om uw reflecterende werkbroeken te bedrukken. U bepaalt:

- Waar het logo op de werkbroek komt te staan
- Hoe groot u de opdruk wilt hebben
- Of u verschillende opdrukken wilt combineren, bijvoorbeeld een logo plus tekst

Ook wanneer u uw werkbroeken al op korte termijn nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Jobo Promotions garandeert namelijk een snelle levering.

Wilt u meer weten over het bedrukken van reflecterende werkbroeken? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling