• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Eigenschappen
Kwaliteit
Pasvorm
Mouwlengte

Brandvertragende kleding

Brandvertragende kleding bedrukken
U hoopt natuurlijk nooit een brand tijdens uw werkzaamheden mee te moeten maken. In veel gevallen is het echter wel een risico waar u rekening mee moet houden en is het daarom belangrijk goed voorbereid te zijn.

Brandvertragende kleding is in veel van deze gevallen onmisbaar en noodzakelijk. Jobo Promotions beschikt daarom over een ruim assortiment brandvertragende kleding die u eveneens kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Binnen het assortiment treft u overalls, jassen, broeken, shirts en zelfs kleding met reflectoren aan van betrouwbare merken als Projob en Orcon. Uiteraard voldoet onze brandvertragende kleding aan de geldende arbo normen en beschikbaar in diverse kleuren en maten. Voor welke optie u ook kiest, u kunt al onze brandvertragende kleding laten bedrukken.

Bekijk ook ons totale assortiment veiligheidskleding.

Waarom brandvertragende kleding bedrukken?
De functionaliteit en bescherming die deze kleding biedt is natuurlijk het allerbelangrijkste. U wilt bovenal dat de kleding vlamvertragend is. Desondanks zorgt het er ook voor dat u en uw medewerkers er professioneel en representatief uit blijven zien.

Door uw brandvertragende kleding te bedrukken zijn uw medewerkers bovendien gemakkelijker te herkennen wanneer zij buiten uw bedrijf werkzaam zijn. Het drukproces zal daarbij nooit ten kostte gaan van de kwaliteit en functionaliteit van de kleding. Bij Jobo Promotions bieden wij u bovendien de beste prijs-kwaliteitsverhouding dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken.

De mogelijkheden
Wij kunnen u tal van mogelijkheden bieden wanneer u uw brandvertragende kleding wilt laten bedrukken. Zo bepaalt u zelf waar de opdruk op het kledingstuk mag komen, hoe groot deze mag worden en of u naast een logo ook bijvoorbeeld tekst wilt laten opdrukken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Geen nood, want ons team voorziet u graag van advies!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling