LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Veiligheidskleding

 

Veiligheidskleding laten bedrukkenVeiligheidskleding is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven voor hun personeel. Het is er om de levens van de werknemers te beschermen maar daarnaast wilt u ook graag dat degene die deze kleding dragen er representatief uit zien voor uw bedrijf. Bij Jobo Promotions kunt u uw veiligheidskleding bedrukken naar uw wens. Bijvoorbeeld doormiddel van uw bedrijfslogo, afbeelding of tekst te plaatsen op de kleding. In ons assortiment veiligheidskleding vindt u reflectiekleding, veiligheidsvesten en brandvertragende kleding. Bij deze producten is het van belang dat de kleding van goede kwaliteit is, in ons assortiment vindt u veiligheidskleding van de beste kwaliteit en garantie op een lange levensduur.

Reflectiekleding – Safety - High Visibility
Juist als u of uw medewerkers aan het werk zijn, is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Misschien werkt u wel in de buurt van een weg en wilt u het verkeer laten zien dat u er bent. Dat kan met veiligheidshesjes. U haalt hier echter nog meer uit wanneer u uw veiligheidshesjes laat bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Dat doet Jobo Promotions graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van diverse soorten bedrijfskleding. Ook hesjes bedrukken behoort tot onze mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor hesjes in verschillende kleuren. Ga bijvoorbeeld voor groen of voor opvallend oranje. Naast veiligheidshesjes bedrukken wij ook veiligheidsoveralls, shirts en andere werkkleding. Laat uw veiligheidskleding bedrukken door Jobo Promotions!

 

  Veiligheidskleding laten bedrukkenVeiligheidskleding is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven voor hun personeel. Het is er om de levens van de werknemers te beschermen maar daarnaast wilt u ook graag dat degene die deze kleding dragen er representatief uit...
Lees meer...
Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling