• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Thermoshirts

Thermoshirts bedrukken
Wanneer u en uw medewerkers geregeld onder koudere omstandigheden aan het werk zijn is goede thermokleding absoluut noodzakelijk. Daarom bieden wij een ruim assortiment thermokleding en thermoshirts. U kunt zelfs uw thermoshirts door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo.

Onze thermoshirts zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en designs. Ze houden u niet alleen warm, maar hebben veelal een vlam vertragende werking. Alle thermoshirts bieden bovendien optimaal comfort en bewegingsvrijheid. Waar u ook voor kiest, u kunt al onze thermoshirts laten bedrukken.

Bekijk naast onze thermoshirts ook ons totale assortiment thermokleding!

Mascot Hamar Thermo ondershirt Vanaf € 63,00 incl. BTW
zwart

Waarom uw thermoshirts bedrukken?
Uw thermoshirts maken natuurlijk onderdeel uit van uw volledige bedrijfskleding/outfit. Door uw thermoshirts te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of een tekst, draagt deze bij aan een professionele uitstraling.

Het bedrukken zal nooit ten kostte gaan van de kwaliteit van uw thermoshirt en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken, kunnen wij dit tegen zeer scherpe prijzen realiseren.

Wat zijn de mogelijkheden?
U kunt uw thermoshirts geheel naar uw eigen wensen laten bedrukken. U bepaalt bijvoorbeeld zelf waar de opdruk op het shirt mag komen te staan. Op de borst, op de schouders, op de rug of op meerdere plekken? Ook kunt u variëren in grootte en meerdere opdrukken tegelijk gebruiken.

Het is daarnaast geen enkel probleem wanneer u uw bedrukte thermoshirts op korte termijn nodig heeft. Bij Jobo Promotions bent u verzekerd van een snelle levering.

Wilt u meer weten over onze thermoshirts en de mogelijkheden deze te bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling