• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen

Schildersbroeken

Schildersbroeken bedrukken
Een belangrijk onderdeel van de schilderskleding is natuurlijk de schildersbroek. Daarom vindt u bij Jobo Promotions een uitgebreid assortiment schildersbroeken die u ook kunt laten bedrukken. Onze broeken bieden optimaal comfort, zodat u ongestoord uw werk kunt doen. Bovendien zijn ze zeer praktisch in gebruik vanwege de vele zakken en vakken.

Onze schildersbroeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ook kunt kiezen uit broeken met lange pijpen of juist korte pijpen voor tijdens de zomermaanden. Waar u ook voor kiest, u kunt u schildersbroeken altijd laten bedrukken.

Bent u op zoek naar andere schilderskleding? Neem dan een kijkje in ons totale assortiment voor schilders.

Waarom schildersbroeken bedrukken?
Het laten bedrukken van uw schildersbroeken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo biedt vele voordelen. Zo zorgt dit allereerst voor een extra professionele uitstraling. Ook creëert u op deze wijze meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. U staat immers veel buiten te werken en bent daardoor eerder herkenbaar voor uw opdrachtgever maar ook potentiële klanten.

Wij begrijpen dat u geen onnodig hoge kosten wilt maken voor het laten bedrukken van uw schildersbroeken. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij dit daarom tegen zeer scherpe prijzen voor u realiseren.
 

Wat zijn de mogelijkheden?
Wij bieden u tal van mogelijkheden wanneer u uw schildersbroeken laat bedrukken. Op deze wijze stelt u een uniek ontwerp samen dat volledig past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo bepaalt u zelf de volgende zaken:

- Waar mag de opdruk komen? Aan de voorkant, aan de zijkant op de achterkant of op meerdere plekken?
- Wilt u alleen uw bedrijfslogo laten bedrukken of ook een tekst/slogan?
- Hoe groot mag de opdruk worden? Klein en subtiel of juist groot en opvallend?

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van schildersbroeken? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling