0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 8+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Werkkleding bedrukken

Werkkleding is een net zo ruim begrip als ons uitgebreide assortiment. Bij Jobo Promotions vindt u mede dankzij onze jarenlange ervaring echter altijd de juiste werkkleding die u tevens kunt laten bedrukken.

Of het nu gaat om schilderskleding, overalls, werkbroeken of veiligheidskleding, alles is mogelijk en bij Jobo Promotions bent u bovendien verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons assortiment werkkleding bestaat daarbij altijd uit kwalitatieve materialen die u en uw medewerkers beschermen, warm houden en zorgen voor een representatieve uitstraling.
Waarom werkkleding bedrukken?
Uiteraard is de functionaliteit van werkkleding het allerbelangrijkste, maar de uitstraling van uw werkkleding mag ook zeker niet vergeten worden. U en uw medewerkers zijn natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf en dit kan met de juiste werkkleding perfect worden uitgestraald.

Laat daarom uw werkkleding bedrukken en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bovendien zijn uw medewerkers hierdoor eenvoudiger te herkennen en creëert u meer eenheid binnen uw team.

De mogelijkheden
Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij u ook tal van mogelijkheden als het gaat om werkkleding bedrukken. Zo bepaalt u zelf waar uw logo of tekst op de kleding gedrukt mag worden en hoe groot u deze wilt hebben. Uiteraard denken wij graag met u mee als u advies nodig heeft.

Meer weten? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.