• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending

Kleding bedrukken Rotterdam

 

Op zoek naar een kledingbedrukker in de buurt van Rotterdam? Bij Jobo Promotions bent u aan het juiste adres. Voor al het textiel wat bedrukt moet worden!

 

Werkkleding Rotterdam

Ben je op zoek naar een kledingdrukker in Rotterdam en omgeving? Dan zijn wij van Jobo Promotions de partij die je zoekt. Wij bedrukken elke vorm van textiel en zorgen ervoor dat onze bedrukking van uitstekende kwaliteit is. Door het gebruik van hoogstaande producten en machines kunnen wij jou de beste kwaliteit leveren. Zo kan je elke dag weer representatief naar je werk. Je wil natuurlijk een professionele uitstraling achter laten bij de mensen waarmee je in contact komt, iets waar wij een deel van uit willen maken. Door onze jarenlange ervaring met het bedrukken bieden wij advies op maat en kunnen wij de prijzen voor het drukken laag houden.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding

Werkshirts

                  Werkshirts

Werkpolo's

                  Werkpolo's

Werksweaters

                Werksweaters

Werkbroeken

                Werkbroeken

Veiligheidshesjes

            Veiligheidshesjes


Werkkleding bedrukken

Door het drukken van je naam en logo op jouw werkkleding zorg je ervoor dat mensen zich met het bedrijf kunnen identificeren. Het is tegenwoordig een hot item dat mensen zich herkennen in de partij waarmee ze gaan samenwerken. Daar kan je op inspelen met uw bedrukte bedrijfskleding. Werk je buiten Rotterdam? Dan wil je toch dat andere mensen zich herkennen en weten waar ze je moeten vinden. Door je gegevens op al jouw kleding te drukken zullen ze minder snel vergeten worden.

Naast dat het goed is voor je marketing zijn de materialen die gebruikt worden voor onze bedrijfskleding ontzettend handig om te dragen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn werk goed kan doen en dit ook veilig kan doen. Zo leveren wij ook kleding voor horecazaken en zorginstellingen.

 

Kleding voor een evenement

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een groot evenement in Rotterdam of daarbuiten? Dan is het van belang om goed herkend te worden. Dit kan door het bedrukken van shirts met de bedrijfsnaam en gegevens erop. Hierdoor onderscheid je jezelf van de rest van de deelnemers van het evenement. Door allemaal dezelfde kleding te dragen draag je ook bij aan de saamhorigheid van het bedrijf. Ook bij het spreken voor grote groepen kan het handig zijn. Je straalt namelijk meer autoriteit uit.

Doe je als bedrijf mee aan een (sport)toernooi in de buurt van Rotterdam? Zorg er dan voor dat je jouw ploeggenoten goed kan onderscheiden van de tegenstanders. Dit doe je natuurlijk door elk ploeggenoot in hetzelfde shirt te laten spelen. Het kan ook zo zijn dat je juist de bedrijven die jullie hebben gesponsord een plekje op het shirt te geven. Dit kan ook nog onderdeel uit maken van je sponsorplan. Je kan bedrijven tegen extra betaling op het shirt laten drukken wat weer goed is voor de sponsorinkomsten.

 

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende producten. Wij vinden het belangrijk dat we jou kwaliteit kunnen leveren en op basis daarvan selecteren wij onze producten. Al onze producten zijn leverbaar in verschillende maten, van XXS tot 3XL, zo verzekeren wij dat je de juiste maat koopt. Op alle producten kunnen wij een afdruk maken. Het maakt niet uit welk materiaal is, wij drukken het. Jobo Promotions biedt je onder andere T-shirts, broeken, sweaters, jassen en petten. Je kan heel je outfit makkelijk en snel bij ons bestellen. Daarnaast selecteer je eenvoudig waar je de bedrukking wilt hebben en hoe groot deze moet zijn. Dit kan bij al onze producten. Door middel van het uploaden van een foto kan je precies selecteren wat je wil bedrukken. Op basis van de grote van de afdruk rekenen wij een scherpe prijs. Is er sprake van spoed bij de bestelling? Ook dat kan je eenvoudig aangeven op de site. Dit is bij ons geen enkel probleem. Heb je vragen of onze kleding of over onze bedrukking? Je kan altijd kosteloos contact opnemen met ons.

 

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling