• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending

Kleding bedrukken Helmond

 

Werkkleding en bedrijfskleding bedrukken in- en rondom Helmond.

 

Werkkleding Helmond

Ben je op zoek naar een werkkleding bedrukker in Helmond? Dan ben je bij Jobo Promotions aan het juiste adres! Wij bedrukken werkkleding voor diverse beroepen in verschillende kleuren, maten en materialen. Kan je het gewenste product zo gauw niet vinden? Geen probleem de klantenservice helpt je graag bij jouw zoektocht naar de ideale werkkleding. Bij ons kan je 24 uur per dag terecht voor een prijsberekening of met vragen over uw bestelling. Jobo Promotions levert niet alleen in Helmond maar wij leveren onze producten door heel Nederland.

 

Welke soorten bedrukkingen zijn er?

Bij Jobo Promotions werken wij met drie soorten bedrukkingen. Zo hebben wij apparatuur voor zeefdruk, transfers en borduring. Bij zeefdruk en transferdruk wordt het logo of het ontwerp op de kleding afgedrukt en bij borduring wordt dit met behulp van naald en garen aan de kleding genaaid. Borduringen geven jouw kleding een luxe uitstraling en daarnaast blijft de borduring altijd mooi en raakt deze niet beschadigd tijdens het wassen.

 

Tips voor het ontwerpen van werkkleding in Helmond

Als je bedrijfskleding wil gaan bedrukken is het verstandig om de bedrijfsnaam goed naar voren te laten komen in de vorm van een logo of tekst. Let hierbij ook op dat de tekst groot genoeg is om ook van een afstand duidelijk te kunnen lezen en dat het contrast goed is. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook contactgegevens op de kleding te laten bedrukken om het voor potentiële klanten makkelijker te maken om contact te leggen. Het is tevens belangrijk om bedrijfskleding uit te kiezen die bij de huisstijl, de werknemers en het bedrijf zelf past. Zo is het personeel van het bedrijf goed herkenbaar en representatief gekleed. Hou bij het bestellen van bedrijfskleding ook rekening met de omstandigheden waarin de kledingstukken gebruikt zullen worden en wie de doelgroep is.

Wil je de werkkleding fiscaal aftrekbaar maken? Dan is het van belang dat je bestelling aan de eisen van de belastingdienst voldoet, kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

 

Waarom werkkleding laten bedrukken?

Werkkleding is ideaal als promotiemiddel omdat je personeel zo gemakkelijk herkend wordt en opvalt bij potentiële klanten. Daarnaast bevorderd werkkleding het gevoel van eenheid onder de werknemers van het bedrijf. Maar werkkleding is ook ideaal om de veiligheid en zichtbaarheid van het personeel te vergroten. Kortom met bedrijfskleding kan je tegen relatief lage kosten een professionele uitstraling aan jouw bedrijf geven en in aanmerking komen met nieuwe klanten. Daarnaast is bedrijfskleding vaak een stuk comfortabeler omdat personeelsleden dan kleding hebben die precies is afgestemd op de werkomstandigheden. Bij Jobo Promotions maakt het niet uit of je één kledingstuk of tientallen stuks besteld, bij ons is alles mogelijk!

 

Gepersonaliseerde kleding voor particulieren in Helmond

Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het mogelijk om bij Jobo Promotions bedrukte kleding te bestellen. Je kan gewoon het gewenste artikel selecteren, vervolgens kies je de opdruk en daarna kan je de kleur, maat en de aantallen bepalen. Als laatste bepaal je ook de drukpositie van uw opdruk.

 

Eigen kleding laten bedrukken

Bij Jobo Promotions is het niet alleen mogelijk om de kleding uit het assortiment te laten bedrukken. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor het bedrukken van textiel dat je zelf al in huis heeft. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling