• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending

Kleding bedrukken Groningen

 

Kleding bedrukken Groningen en omstreken. 

 

Werkkleding Groningen

Organiseer of sta je bij een evenement in Groningen of in de buurt? Of heb je bedrukte kleding nodig? Dan ben je bij Jobo Promotions aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor al het textiel wat je wil bedrukken. Wij bedrukken elke soort kleding die je maar kan bedenken. Van normale T-shirts tot zorgkleding, van jassen tot broeken en schoenen. Van werkkleding tot vrijetijdskleding wij, bedrukken het allemaal. Het zorgen voor een uitstekende kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers bij Jobo Promotions. Zo zorgen we ervoor dat jij als klant zeer tevreden bent met de aankoop. Wij leveren door het gehele land en zorgen via een track en trace ervoor dat je op de hoogte bent van de levering van jouw bestelling.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding

Werkshirts

                   Werkshirts

Werkpolo's

                   Werkpolo's 

Werksweaters

                 Werksweaters

Werkbroeken

                 Werkbroeken

Veiligheidskleding

             Veiligheidskleding

 

Kleding bedrukken in Groningen

Je kan jouw kleding gemakkelijk en snel online ontwerpen, dit kan gewoon vanuit huis met een aantal simpele klikken. Wij bieden je een uitgebreid assortiment met verschillende kledingstukken van T-shirts en sweaters tot schoenen en petten. Alles wordt gedaan onder strenge kwaliteitscontroles. Dit zorgt ervoor dat wij je standaard de beste kwaliteit kunnen leveren tegen een goedkope prijs. Je kan jouw ontwerp simpel uploaden via de site. Zo hoef je geen gebruik te maken van speciale software om de kleding te laten bedrukken. Wij maken gebruik van verschillende methodes om de kleding te bedrukken. Hierdoor kunnen wij op verschillende stoffen drukken en ervoor zorgen dat je de kwaliteit geleverd krijgt die u verwacht. Je kan de bedrukte kleding in de meeste gevallen gewoon wassen. Echter is het van belang om van tevoren te controleren zodat de bedrukking mooi blijft zitten.

 

Ook afbeeldingen bedrukken

Op onze site kan je gemakkelijk en snel jouw kleding ontwerpen die je bedrukt wil hebben. Je kan simpel een bestandje uploaden via je pc of smartphone. Dit kunnen PDF bestanden zijn maar ook JPEG bestanden. Je selecteert in het menu waar je de bedrukking wil en hoe groot deze moet zijn. Dit kan zijn op de borst, maar ook op de mouwen of de rug van de kleding. Op basis van de bedrukking maken wij een aantrekkelijk aanbod voor je. Wij werken met drie verschillende methodes en we zullen je adviseren wat het beste past bij de afbeelding en de stof die je gekozen hebt. Zo kan je de werkkleding een professionele uitstraling geven door de naam en het logo van jouw bedrijf op de kleding te zetten. Zo sta je er elke dag weer representatief bij en maak je een professionele indruk op je klanten.

 

Ook de kleine orders

Wij van Jobo Promotions vinden het belangrijk dat wij jou van dienst kunnen zijn op welke manier dan ook. Daarom kan je bij ons ook kleine orders bestellen. Wij leveren wat je vraagt. Van 1 T-shirt tot een hele bulk. Wij leveren zowel voor bedrijven die een logo op hun bedrijfskleding willen, maar ook aan consumenten voor verschillende activiteiten zoals verjaardagen, sportactiviteiten en meer. Ook horecazaken en zorginstellingen zijn bij ons aan het juiste adres om hun kleding te laten bedrukken. Wij vinden het van belang dat we je op de juiste wijze van dienst kunnen zijn. Het is dus ook mogelijk om bij ons een spoedorder te plaatsen. Dit kan tegen zeer scherpe tarieven

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of heb je al een keuze kunnen maken? Neem vrijblijvend contact op.

 

Copyright 2020 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling