0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Werkkleding Groningen

Werkkleding Groningen

Organiseert of staat u een evenement in Groningen of in de buurt? Of heeft u bedrukte kleding nodig? Dan bent u bij Jobo Promotions aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor al het textiel wat u wilt bedrukken. Wij bedrukken elke soort kleding die u maar kunt bedenken. Van normale T-shirts tot zorgkleding, van jassen tot broeken en schoenen. Van werkkleding tot vrijetijdskleding wij bedrukken het allemaal. Het zorgen voor een uitstekende kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers bij Jobo Promotions. Zo zorgen we ervoor dat u als klant zeer tevreden bent met de aankoop. Wij leveren door het gehele land en zorgen via een Track en Trace ervoor dat u op de hoogte bent van de levering van uw bestelling.

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding

Werkshirts Werkpolo's Werksweaters Werkbroeken Veiligheidskleding

Kleding bedrukken in Groningen

U kunt uw kleding gemakkelijk en snel online ontwerpen, dit kan gewoon vanuit huis met een aantal simpele klikken. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met verschillende kledingstukken van T-shirts en sweaters tot schoenen en petten. Alles wordt gedaan onder strenge kwaliteitscontroles. Dit zorgt ervoor dat wij u standaard de beste kwaliteit kunnen leveren tegen een goedkope prijs. U kunt uw ontwerp simpel uploaden via de site. Zo hoeft u geen gebruik te maken van speciale software om de kleding te laten bedrukken. Wij maken gebruik van verschillende methodes om de kleding te bedrukken. Hierdoor kunnen wij op verschillende stoffen drukken en ervoor zorgen dat u de kwaliteit geleverd krijgt die u verwacht. U kunt de bedrukte kleding in de meeste gevallen gewoon wassen. Echter is het van belang om van tevoren te controleren zodat de bedrukking mooi blijft zitten.


Ook afbeeldingen bedrukken

Op onze site kunt u gemakkelijk en snel uw kleding ontwerpen die u bedrukt wilt hebben. U kunt simpel een bestandje uploaden via uw pc of smartphone. Dit kunnen pdf maar ook jpeg bestanden zijn. U selecteert in het menu waar u de bedrukking wilt en hoe groot deze moet zijn. Dit kan zijn op de borst, maar ook op de mouwen of de rug van de kleding. Op basis van de bedrukking maken wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Wij werken met drie verschillende methodes en we zullen u adviseren wat het beste past bij de afbeelding en de stof die u gekozen hebt. Zo kunt u uw werkkleding een professionele uitstraling geven door uw naam en het logo van uw bedrijf op de kleding te zetten. Zo staat u er elke dag weer representatief bij, en maakt u een professionele indruk op uw klanten.


Ook de kleine orders

Wij van Jobo Promotions vinden het belangrijk dat wij u van dienst kunnen zijn op welke manier dan ook. Daarom kunt u bij ons ook kleine orders bestellen. Wij leveren wat u vraagt. Van 1 T-shirt tot een hele bulk. Wij leveren zowel voor bedrijven die een logo op hun bedrijfskleding willen, maar ook aan consumenten voor verschillende activiteiten zoals verjaardagen, sportactiviteiten en meer. Ook horecazaken en zorginstellingen zijn bij ons aan het juiste adres om hun kleding te laten bedrukken. Wij vinden het van belang dat we u op de juiste wijze van dienst kunnen zijn. Het is dus ook mogelijk om bij ons een spoedorder te plaatsen. Dit kan tegen zeer scherpe tarieven

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of hebt u al een keuze kunnen maken? Neem vrijblijvend contact op.