0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Werkkleding Den Haag

Werkkleding Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die voor u kleding bedrukt en levert? Bij Jobo Promotions.nl bent u op het juiste adres. Wij leveren en bedrukken verscheidene kledingstukken, van sokken tot regenkleding en van joggingsbroeken tot overhemden en blouses. Voor iedere situatie kunt u terecht bij Jobopromotions.nl.

Weet u nog niet echt wat u wilt? Onze adviseurs komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken zodat u de juiste keuze maakt, overigens kunt u ook onze helpdesk op werkdagen bereiken voor enig advies. Wij van Jobo Promotions hebben ons eigen productie faciliteit waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en ook verzendingen binnen 24 uur mogelijk zijn.


Werkkleding bedrukken

Heeft u net een nieuw bedrijf en wilt u graag de werkkleding laten bedrukken met uw bedrijfslogo en adresgegevens? Dat is bij Jobo Promotions zeker mogelijk. Het bedrukken van werkkleding is een geweldige manier om naamsbekendheid te genereren en het straalt professionaliteit uit, wat je bedrijf dus meteen ten goede doet. Bovendien creëert u in uw team(s) ook gelijkheid, wat voor de werksfeer ook gunstig is.

Jobo Promotions.nl biedt u de optie om verscheidene stukken werkkleding te bedrukken, waaronder schilderskleding, veiligheidskleding, regenkleding en zakelijke kleding. Vrijwel alles is mogelijk, dus bekijk het aanbod van werkkleding even om er zeker van te zijn dat uw gewenste werkkleding hier ook tussen zit.

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding

Werkshirts Werkpolo's Werksweaters Werkbroeken Veiligheidskleding

T-Shirt bedrukken

Een bedrukt T-shirt kan om meerdere redenen besteld worden, zo zijn er verscheidene evenementenbedrijven die bedrukte T-shirts voor hun werknemers gebruiken als werkkleding. Zo stralen uw werknemers autoriteit uit als ze met bezoekers van het evenement te maken hebben.

Een bedrukt T-shirt kan ook een erg leuk cadeau zijn, zo kunt u een komische zin op het T-shirt laten bedrukken of een afbeelding. De T-shirts van Jobo Promotions zijn bescikbaar in de volgende modellen:

Zo kunt u een soort uitzoeken wat bij u past. Daarbuiten zijn er nog diverse kleuren waar u uit kunt kiezen om zo het perfecte T-shirt te realiseren.


Goedkoop kleding bedrukken in Den Haag?

Bij Jobo Promotions.nl garanderen we kwaliteit, maar dit zegt natuurlijk niets over onze prijzen. Wij proberen te allen tijde de scherpste prijzen te hanteren. Bij Jobo Promotions.nl is er geen sprake van een minimale oplage. Indien u meer dan één kledingstuk bij Jobo Promotions laat bedrukken zult u echter wel merken dat de prijs per bedrukt kledingstuk omlaag gaat. Dit heeft te maken met de manier waarop het kledingstuk bedrukt wordt.

Zo kunt u een kleiner aantal kledingstukken door middel van onze ‘creator’ zelf ontwerpen, op deze manier heeft u uw bestelling ook snel in huis voor een schappelijke prijs. Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten bedrukken van een groter aantal kledingstukken is het wellicht interessant om te kiezen voor de ‘zweefdruk’. Buiten deze bedrukkingen kunt u er ook voor kiezen om het te laten borduren om uw kleding een luxe uitstraling te geven.

Indien onze verkoop afdeling er achter komt dat u goedkoper uit kunt zijn met uw bestelling zullen we contact met u opnemen, wij willen ook het beste en goedkoopste voor u, dus mocht dit het geval zijn zullen we de mogelijkheden met u doornemen om het beste resultaat neer te kunnen zetten.
Heeft u nog enige vragen? Dan is het te allen tijde mogelijk om contact op te nemen via de e-mail, telefoon of via de live chat.