• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Kleding bedrukken Den Haag

 

Kleding bedrukken in Den Haag en omstreken? Bij Jobopromotions.nl kan je vrijwel alle kledingstukken laten bedrukken.

 

Werkkleding Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die voor jou kleding bedrukt en levert? Bij Jobo Promotions ben je op het juiste adres. Wij leveren en bedrukken verscheidene kledingstukken, van sokken tot regenkleding en van joggingsbroeken tot overhemden en blouses. Voor iedere situatie kan je terecht bij Jobo Promotions.

Weet je nog niet echt wat je wilt? Onze adviseurs komen graag bij je op bezoek om de mogelijkheden door te spreken zodat je de juiste keuze maakt, overigens kan je ook onze helpdesk op werkdagen bereiken voor enig advies. Wij van Jobo Promotions hebben ons eigen productie faciliteit waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en ook verzendingen binnen 24 uur mogelijk zijn.

 

Werkkleding bedrukken

Heb je net een nieuw bedrijf opgestart en wil je graag de werkkleding laten bedrukken met het bedrijfslogo en adresgegevens? Dat is bij Jobo Promotions zeker mogelijk. Het bedrukken van werkkleding is een geweldige manier om naamsbekendheid te genereren en het straalt professionaliteit uit, wat je bedrijf dus meteen ten goede doet. Bovendien creëer je in je team(s) ook gelijkheid, wat voor de werksfeer ook gunstig is.

Jobo Promotions biedt je de optie om verscheidene stukken werkkleding te bedrukken, waaronder schilderskleding, veiligheidskleding, regenkleding en zakelijke kleding. Vrijwel alles is mogelijk, dus bekijk het aanbod van werkkleding even om er zeker van te zijn dat jouw gewenste werkkleding hier ook tussen zit.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding
 

Werkshirts

                  Werkshirts

Werkpolo's

                   Werkpolo's

Werksweaters

                 Werksweaters

Werkbroeken

                Werkbroeken

Veiligheidskleding

             Veiligheidskleding

 

T-Shirt bedrukken

Een bedrukt T-shirt kan om meerdere redenen besteld worden, zo zijn er verscheidene evenementenbedrijven die bedrukte T-shirts voor hun werknemers gebruiken als werkkleding. Zo stralen je werknemers autoriteit uit als ze met bezoekers van het evenement te maken hebben.

Een bedrukt T-shirt kan ook een erg leuk cadeau zijn, zo kan je een komische zin op het T-shirt laten bedrukken of een afbeelding. De T-shirts van Jobo Promotions zijn bescikbaar in de volgende modellen:

  • Ronde hals
  • V-hals
  • Hemd
  • Longsleeve

Zo kan je een soort uitzoeken wat bij je past. Daarbuiten zijn er nog diverse kleuren waar je uit kan kiezen om zo het perfecte T-shirt te realiseren.

 

Goedkoop kleding bedrukken in Den Haag?

Bij Jobo Promotions garanderen we kwaliteit, maar dit zegt natuurlijk niets over onze prijzen. Wij proberen te allen tijde de scherpste prijzen te hanteren. Bij Jobo Promotions.nl is er geen sprake van een minimale oplage. Indien je meer dan één kledingstuk bij Jobo Promotions laat bedrukken zal je echter wel merken dat de prijs per bedrukt kledingstuk omlaag gaat. Dit heeft te maken met de manier waarop het kledingstuk bedrukt wordt.

Zo kan je een kleiner aantal kledingstukken door middel van onze ‘creator’ zelf ontwerpen, op deze manier heb je jouw bestelling ook snel in huis voor een schappelijke prijs. Mocht je geïnteresseerd zijn in het laten bedrukken van een groter aantal kledingstukken is het wellicht interessant om te kiezen voor de ‘zeefdruk’. Buiten deze bedrukkingen kan je er ook voor kiezen om het te laten borduren om je kleding een luxe uitstraling te geven.

Indien onze verkoop afdeling er achter komt dat je goedkoper uit kunt zijn met je bestelling zullen we contact met je opnemen, wij willen ook het beste en goedkoopste voor je, dus mocht dit het geval zijn zullen we de mogelijkheden met u doornemen om het beste resultaat neer te kunnen zetten. 
Heb je nog enige vragen? Dan is het te allen tijde mogelijk om contact op te nemen via de e-mail, telefoon of via de live chat.

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling