0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Werkkleding Breda

Werkkleding bedrukken in Breda

Werkt u in de omgeving van Breda, en heeft u behoefte aan nieuwe kleding voor het personeel? Laat dan uw werkkleding bedrukken bij Jobo Promotions. Wij hebben een ruim assortiment aan T-shirts, Sweaters en werkbroeken. U kunt ervoor kiezen om deze in uw bedrijfskleuren te bestellen met het logo van uw bedrijf erop en eventueel nog een slogan of een spreuk. Uw personeel is toch het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat ze er elke dag weer gelikt uit zien. Dit stimuleert u met passende werkkleding.


Personeel als visitekaartje

Uw personeel zorgt naast de werkzaamheden ook voor een deel van uw naamsbekendheid. Door het personeel keurig in werkkleding naar het werk te laten komen kunt u ervoor zorgen dat dit wordt vergroot. Ook voor bijzondere vragen en bedrukkingen zijn wij de juiste partij. Onze werkkleding is opvallend en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is onze bedrukte werkkleding bestand tegen een groot aantal wasbeurten wat ervoor zorgt dat u en uw personeel er nog heel lang van kunnen genieten. Onze kleding is prettig om mee te werken en heeft een goede maat.


Veilige werkkleding

Naast dat de kleding mooi moet zijn moet het ook functioneel zijn en veilig. Wij van Jobo Promotions vinden het belangrijk dat elke werknemer en werkgever zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Het is voor sommige beroepen van belang om goed gezien te worden. Door middel van onze werkkleding is uw personeel goed zichtbaar, zo kunnen zij onder veilige omstandigheden hun werk doen.


Ons assortiment

Wij van vinden het van belang dat we elke werkgever in de omgeving van Breda van de juiste materialen kunnen voorzien vandaar dat wij een groot assortiment beheren. Zo kunnen we u de kleding leveren in uw bedrijfskleuren en bedrijfsstijl. Daarnaast bieden wij shirts in veel verschillende maten zodat iedereen een passende werkoutfit kan dragen.

Naast kleding als shirts en polo’s hebben wij nog vele andere producten in huis die u kunt laten bedrukken. Zoals sweaters, jassen en veiligheidskleding. Ook bedrukken wij laarzen, schoenen en klompen. Door ons ruime assortiment zijn wij de geschikte partner voor uw werkkleding. Bent u als zorgbedrijf op zoek naar bedrukte kleding? Of Zoekt u als horecazaak nieuwe bedrijfskleding dan bent u hier aan het juiste adres.


De mogelijkheden

Door gebruik te maken van verschillende technieken als het gaat om het bedrukken van kleding zorgen wij ervoor dat u altijd het gewenste resultaat in huis krijgt. Wij kunnen uw werkkleding afhankelijk van de stof bedrukken of borduren. Daarnaast vinden wij dat u vrij bent om te kiezen in welke oplage u besteld. Hier is geen vast aantal aan gebonden zodat u alle vrijheid krijgt.

Daarnaast hebben wij via onze software een mooi middel waarmee u kunt bepalen welke bedrukking u wilt hebben en op welke plek deze op de kleding moet komen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om op bepaalde kledingstukken een andere tekst te zetten. Het is mogelijk om uw logo mee te sturen met de bestelling.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om als het nodig is een spoedorder te plaatsen. Zodat u de werkkleding ontvangt als u het nodig hebt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben? Dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.