Wegens drukte is de levertijd van bedrukking 2 weken.
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Kleding bedrukken Breda

 

Kleding bedrukken in Breda? Jobo Promotions biedt je een ruim assortiment aan.

 

Werkkleding bedrukken in Breda

Werk je in de omgeving van Breda, en heb je behoefte aan nieuwe kleding voor het personeel? Laat dan jouw werkkleding bedrukken bij Jobo Promotions. Wij hebben een ruim assortiment aan T-shirts, Sweaters en werkbroeken. Je kan ervoor kiezen om deze in jouw bedrijfskleuren te bestellen met het logo van het bedrijf erop en eventueel nog een slogan of een spreuk. Het personeel is toch het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat ze er elke dag weer gelikt uit zien. Dit stimuleer je met passende werkkleding.

 

Personeel als visitekaartje

Je personeel zorgt naast de werkzaamheden ook voor een deel van de naamsbekendheid van het bedrijf. Door het personeel keurig in werkkleding naar het werk te laten komen kan je ervoor zorgen dat dit wordt vergroot. Ook voor bijzondere vragen en bedrukkingen zijn wij de juiste partij. Onze werkkleding is opvallend en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is onze bedrukte werkkleding bestand tegen een groot aantal wasbeurten wat ervoor zorgt dat jij én je personeel er nog heel lang van kunnen genieten. Onze kleding is prettig om mee te werken en heeft een goede maat.

 

Ons assortiment

Wij van vinden het van belang dat we elke werkgever in de omgeving van Breda van de juiste materialen kunnen voorzien vandaar dat wij een groot assortiment beheren. Zo kunnen we je de kleding leveren in de bedrijfskleuren en bedrijfsstijl. Daarnaast bieden wij shirts in veel verschillende maten zodat iedereen een passende werkoutfit kan dragen.

Naast kleding als shirts en polo’s hebben wij nog vele andere producten in huis die bedrukt kunnen worden. Zoals sweaters, jassen en veiligheidskleding. Ook bedrukken wij laarzen, schoenen en klompen. Door ons ruime assortiment zijn wij de geschikte partner voor je werkkleding. Ben je als zorgbedrijf op zoek naar bedrukte kleding? Of zoek je als horecazaak nieuwe bedrijfskleding? Dan ben je bij Jobo Promotions aan het juiste adres.

 

De mogelijkheden

Door gebruik te maken van verschillende technieken als het gaat om het bedrukken van kleding zorgen wij ervoor dat je altijd het gewenste resultaat in huis krijgt. Wij kunnen jouw werkkleding afhankelijk van de stof bedrukken of borduren. Daarnaast vinden wij dat je vrij bent om te kiezen in welke oplage je besteld. Hier is geen vast aantal aan gebonden zodat je alle vrijheid krijgt.

Daarnaast hebben wij via onze software een mooi middel waarmee je kan bepalen welke bedrukking je wil hebben en op welke plek deze op de kleding moet komen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om op bepaalde kledingstukken een andere tekst te zetten. Het is mogelijk om het logo mee te sturen met de bestelling.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om als het nodig is een spoedorder te plaatsen. Zodat je de werkkleding ontvangt als je het nodig hebt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met de helpdesk.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling