0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Werkkleding Arnhem

Werkkleding Arnhem

Indien u op zoek bent naar een bedrijf dat kwalitatieve kleding voor u kan bedrukken voor scherpe prijzen bent u bij Jobopromotions.nl op het juiste adres. U vindt hier een gevarieerd aanbod aan kleding wat door ons bedrukt kan worden, waaronder bedrukte werkkleding en bedrukte sportkleding. U kunt bij Jobopromotions.nl kleding latten bedrukken voor iedere situatie.

Indien u er nog niet helemaal uit kunt komen kunt u op werkdagen altijd terecht bij onze helpdesk zodat u geadviseerd kunt worden. Bovendien komen onze adviseurs graag bij u langs om de verscheidene mogelijkheden in detail met u te bespreken om er zeker van te zijn dat we u de maximale kwaliteit kunnen leveren. Doordat we over onze eigen productie faciliteiten beschikken zijn veel bestellingen binnen 24 uur al geleverd, direct van onze faciliteiten naar uw huis.


Hoe werkt kleding bedrukken?

Bij Jobo Promotions werken we met verschillende bedrukkingsmethoden, de zeefdruk, de transferdruk en borduring. Als volgt een uitleg over hoe elke methode in zijn werk gaat:

Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt er een stuk fijn gaas, gemaakt van polyester, zijde of staal, over een raamwerk gespannen waarna er op het drukraam een lichtgevoelige laag wordt toegepast. Deze laag wordt door een positieffilm belicht. De donkere vlakken die op het positief aanwezig zijn worden weggewassen bij het ontwikkelen zodat enige doorlatende plekken op het drukraam ontstaan, hier wordt de inkt doorheen gedrukt.

Transferdruk: De transferdruk is een techniek die speciaal gemaakt is voor flexibele materialen. Door middel van een separaat worden transfers gefabriceerd waarna er een hittepers wordt aangebracht op het textiel.

Borduring: Met behulp van naald een garen wordt uw gewenste logo en/of ontwerp op het textiel toegepast. Het ontwerp wordt eerst omgezet naar een borduurprogramma voordat een afbeelding of logo geborduurd kan worden. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, maar is ook zeer duurzaam.


Werkkleding bedrukken

Indien u voor uw bedrijf op zoek bent naar kwalitatieve werkkleding is Jobopromotions.nl de juiste website voor u. Bedrukte werkkleding straalt voor uw bedrijf professionaliteit uit en genereert bovendien ook naamsbekendheid, wat voor elk bedrijf onmisbaar is. Ook voor het team straalt het eenheid uit, wat de werksfeer ook ten goede doet.

Bij Jobo Promotions kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan werkkleding welke u kunt laten bedrukken met een logo en/of ontwerp. Er zijn onder andere mogelijkheden om veiligheidskleding, schilderskleding en zakelijke kleding te laten bedrukken. Vanzelfsprekend bieden we ook de mogelijkheid om reguliere werkshirts of werkpolo’s te bedrukken en daarbuiten nog een divers aanbod aan werkkleding.

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding

Werkshirts Werkpolo's Werksweaters Werkbroeken Veiligheidskleding

T-Shirt laten bedrukken

Met een horecabedrijf is het vanzelfsprekend belangrijk dat de werknemers een representatieve uitstraling hebben. Door uw horeca T-shirts te bedrukken zorgt u er voor dat uw werknemers autoriteit uitstralen, wat overigens ook ideaal is voor evenementen werknemers. Met bedrukte T-shirts geeft u uw werknemers een professionele uitstraling en het creëert gelijkheid binnen het team.

Bij Jobo Promotions bieden we u diverse mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van T-shirts, waaronder het type T-shirt, het logo en/of de tekst en de grootte en locatie van de opdruk op het shirt.
U kunt kiezen uit T-shirts met lange mouwen, korte mouwen of zelfs hemden. Voor meer informatie over het bedrukken van T-shirts of om direct een offerte kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.