• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending

Kleding bedrukken Amsterdam

 

Kleding laten bedrukken in Amsterdam? Jobo Promotions biedt u de keuze uit een groot assortiment kleding. 

 

Werkkleding Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit voor jou én je collega’s? Of is het tijd voor een verfrissende wind in jouw bedrijf? Is het bedrijf gevestigd in Amsterdam en omstreken? Dan kan Jobo Promotions je helpen. Wij als kledingdrukkerij kennen de fijne kneepjes van het vak, wat resulteert in een geweldige kwaliteit. Zo loop je er elke dag weer professioneel en representatief bij. Wij bieden je een groot assortiment van kleding om te bedrukken, zo kunnen wij garanderen dat er voor jou altijd iets bij zit!

Heb je snel kleding nodig voor een evenement in de buurt van Amsterdam waar je met het bedrijf aan deelneemt? Of heb je sportkleding nodig voor een bepaalde datum, bij Jobo Promotions kunnen we je hiermee helpen. Dit gebeurt uiteraard tegen een scherpe prijs.

 

Werkkleding bedrukken

De meeste bedrijven vinden het belangrijk om zowel op de werkvloer, als bij klanten te zorgen voor een representatieve uitstraling. Iets wat klanten zeer kunnen waarderen, is dat ze het gevoel hebben dat ze serieus genomen worden. Door middel van passende kleding van Jobo Promotions zal dit zeker het geval zijn. Wij bieden voor alle bedrijven de mogelijkheid om dit ook toe te passen binnen hun bedrijf. Daarom bieden wij ons assortiment aan in verschillende prijsklassen. Ondanks de lage prijs is onze werkkleding van goede kwaliteit. Dit garanderen wij door te onze productieprocessen enkel binnenshuis te houden.

Naast uitstraling kan kleding ook onderdeel zijn van je marketingplan. Door middel van het bedrukken van je werkkleding zorg je ervoor dat iedereen waarmee je in contact komt het logo, of een tekst ziet van het bedrijf. Zo zorg je ervoor dat je wordt herkend op straat en op alle mogelijke manieren wanneer je in aanraking komt met potentiële klanten. Je bepaald zelf waar het logo wordt gedrukt en welke tekst(en) er op het shirt worden gezet.

 

Ons assortiment

Wij bieden je veel verschillende producten die je voordelig kunt laten bedrukken. Ook hebben wij materialen voor verschillende branches, denk aan de zorg, horeca en sportkleding. Is er een evenement waar je met het bedrijf aan meedoet dan kan je ervoor kiezen om de gegevens op sportshirts te drukken. Daarnaast creëer je zo eenheid binnen jouw team. Ook geeft het een unieke uitstraling op het evenement.

Werk je in de zorg en wil je graag dat jij én je collega's goed herkend worden? Kies dan voor onze zorgkleding. Door de vormgeving werk je makkelijk en kan je toch alle benodigdheden die je mee moet nemen bij je houden. Daarnaast kunnen wij naast het logo ook de functie van de medewerker bedrukken, of zelfs de naam. Dit geld ook voor ons assortiment aan horecakleding. Mocht je vragen hebben kan je altijd contact opnemen, zowel online als offline.

Naast alle T-shirts en sweaters hebben wij alles om jouw outfit compleet te maken. Van winterjassen en bodywarmers tot petjes en schoenen. Ook bieden wij dit alles aan in verschillende maten zodat er voor je altijd iets tussen zit.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding
 

Werkshirt

                   Werkshirts

Werkpolo's

                   Werkpolo's

Werksweater

                Werksweaters

Werkbroek

                 Werkbroeken

Veiligheidskleding

             Veiligheidskleding

 


Kwaliteit en tevredenheid

Wij van Jobo Promotions vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Daarom kiezen wij ervoor om jouw kleding te bedrukken in onze vestiging. Zo wordt er gegarandeerd dat de kwaliteit van de bedrukking uitstekend is en blijft. Wij drukken met verschillende technieken, waaronder zeefdrukken, transferdrukken en borduren. Alle apparaten die wij hebben staan zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor onze bedrukkingen mooi blijven. Hierdoor kunnen wij in elke situatie iets voor u betekenen. Daarnaast hoef je bij ons niet verplicht een bepaalde oplage te bestellen.


 

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling