• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen
Pasvorm

Veiligheidsvesten

Met de veilige, duurzame en praktische veiligheidsvesten van Jobo Promotions kunnen uw mensen gegarandeerd goed aan het werk. Zoals u van onze veiligheidsvesten mag verwachten zorgen zij er voor dat de drager van het vest goed gezien wordt.

Daarnaast kunt u als bedrijf ook goed worden gezien door het veilheidsvest te bedrukken met uw bedrijfslogo. Laat uw veiligheidsvesten bedrukken en maak uw omgeving bewust van uw aanwezigheid en straal nog meer professionaliteit uit.

Van eenvoudige veiligheidsvesten tot vesten voor verkeersregelaars, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een veiligheidsvest dat bij uw bedrijf past. Onze veiligheidsvesten zijn daarbij uiteraard van hoge kwaliteit, zodat de zichtbaarheid en daarmee veiligheid van uw medewerkers is verzekerd.

 

Waarom uw veiligheidsvest bedrukken?Wanneer u uw veiligheidsvesten laat bedrukken met uw bedrijfslogo, dragen deze bij aan uw naamsbekendheid. Bovendien zorgt het ervoor dat de omgeving van uw medewerkers uw bedrijf en daarmee de functie van uw medewerkers sneller begrijpt. Het bedrukken van veiligheidsvesten creëert ook meer eenheid binnen uw team.

Bij Jobo Promotions kunnen wij uw veiligheidsvesten tegen scherpe prijzen drukken.

Wat is er allemaal mogelijk?
U kunt ervoor kiezen om uw gewenste afbeelding of tekst op diverse plekken op het veiligheidsvest te laten bedrukken. Denk aan de borst, op de rug of allebei. Ook kunt u zelf de gewenste grootte van de opdruk aangeven. Waar u ook voor kiest, wij leveren gegarandeerd kwaliteit.

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van veiligheidsvesten? Neem dan direct contact op met Jobo Promotions of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met u mee!

 

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling