LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Materiaal

Zakelijke tassen

Zakelijke tassen bedrukken
Bestel gemakkelijk en snel online uw zakelijke tassen bij Jobo Promotions. Ons assortiment zakelijke tassen geven u niet alleen de juiste zakelijke uitstraling wanneer u op klantbezoek gaat, maar zijn bedrukt ook een ideaal relatiegeschenk!

Onze zakelijke tassen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en zien er representatief uit. Daarnaast zijn de tassen uitermate handig in gebruik. Zo bieden ze bijvoorbeeld voldoende extra zijvakken en zijn gemakkelijk te dragen. Wilt u een extra professionele uitstraling creëren? Laat uw zakelijke tassen dan bedrukken met uw bedrijfslogo.

Bent u op zoek naar een tas voor ook casual doeleinden? Bekijk dan ons totale tassen assortiment.

 

Er werden geen producten gevonden...

 

Waarom uw zakelijke tassen bedrukken?Naast de professionele uitstraling creëert het laten bedrukken van uw zakelijke tassen extra naamsbekendheid. Ook zijn u en uw medewerkers eenvoudiger te herkennen voor klanten en relaties.

Doordat wij verschillende kleuren en designs bieden, creëert u een zakelijke tas geheel in de stijl van uw bedrijf. Bij Jobo Promotions bent u bovendien altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het laten bedrukken van uw zakelijke tas hoeft daarom absoluut niet duur te zijn!

De mogelijkheden
Het team van Jobo Promotions heeft jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken. Daardoor kunnen wij u onder meer de volgende mogelijkheden bieden:

- Waar mag uw logo/ tekst op de tas gedrukt worden? Alleen op de voorkant, aan de zijkanten of op de draaghendels?
- Hoe groot mag de opdruk zijn? Klein en subtiel of juist groot en opvallend?
- Hoe snel heeft u uw bestelling nodig? Wij kunnen indien gewenst op korte termijn leveren.

Onze zakelijke tassen zijn ook ideaal om als relatiegeschenk of gift in te zetten. Wilt u meer weten over het bedrukken van onze zakelijke tassen? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling