• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

Tassen

Tassen zijn een ideaal relatiegeschenk en mede daarom vindt u bij Jobo Promotions een groot assortiment tassen in allerlei soorten en maten.

Bovendien kunt u uw tassen ook laten bedrukken om op deze manier de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Een promotietas of handige draagtas zijn bijvoorbeeld een slimme én betaalbare manier om in beeld te blijven bij uw huidige en potentiële klanten.

Van katoenen tassen tot sporttassen en zelfs reistassen, Jobo Promotions heeft ze in huis en u kunt al deze tassen laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of tekst. Ons gehele assortiment tassen is daarbij van hoge kwaliteit tegen fijne prijzen.
 

Tassen zijn een ideaal relatiegeschenk en mede daarom vindt u bij Jobo Promotions een groot assortiment tassen in allerlei soorten en maten. Bovendien kunt u uw tassen ook laten bedrukken om op deze manier de zichtbaarheid van uw bedrijf te...
Lees meer...

 

Waarom tassen bedrukken?Waarschijnlijk denkt u bij tassen bedrukken vooral aan de functie als handig relatiegeschenk, maar ook voor uw medewerkers kan dit ideaal zijn. Veel bedrijven geven pennen weg aan hun relaties. Dat is slim, want pennen worden altijd gebruikt, maar ze zijn niet altijd zichtbaar. Overweeg daarom ook eens om tassen te laten bedrukken. Een promotie tas of handige draagtassen zijn een handige, slimme én betaalbare manier om in beeld te blijven bij uw klanten en bij potentiële klanten.

Jobo Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van tassen. Wij bieden u niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook aantrekkelijke tarieven en een korte levertijd.

Uw eigen (promotie)tas
Voor de promotie tas hebben we verschillende mogelijkheden. Wilt u een eigen tekst op de tas laten drukken? Of wilt u draagtassen bedrukken met uw eigen logo? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder en geven u een aanbod op maat. Textiel bedrukken is ons vak!

Wanneer uw medewerkers zich bijvoorbeeld tijdens een evenement onder de mensen bevinden, kan een tas met uw logo voor extra herkenning en bekendheid zorgen. Ook zullen uw medewerkers deze tassen in privésituaties kunnen gebruiken, wat voor uw bedrijf voor nog meer zichtbaarheid zorgt.

De mogelijkheden voor tassen bedrukken
U heeft bij Jobo Promotions niet alleen de keuze uit een groot assortiment tassen, maar ook uit diverse bedrukopties. Bijvoorbeeld:

 

 

  • Waar op de tas uw logo/tekst komt te staan
  • Hoe groot uw opdruk wordt


Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Het team van Jobo Promotions denkt graag met u mee over een passende oplossing binnen uw beschikbare budget.

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van tassen of wilt u graag direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling