• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Pasvorm

Vesten

Jobo Promotions biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve vesten die u naar eigen wens kunt laten bedrukken.

Wij bieden vesten in diverse kleuren, maten en designs. De vesten bevatten allemaal een hoodie en zijn indien gewenst te voorzien van extra zakken. Vinden veel van uw werkzaamheden buiten plaats? Kies dan voor een van onze vesten van zwaardere kwaliteit. Zo laat u uw medewerkers niet in de kou staan!

Waar u ook voor kiest, al onze vesten kunt u laten bedrukken. Bovendien bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo creëert u uw eigen unieke vesten tegen een scherpe prijs.

 

Waarom vesten bedrukken bij Jobo Promotions?Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf en daarom is het belangrijk dat zij dit ook op de juiste manier kunnen uitdragen.

Wanneer uw medewerkers vesten met het bedrijfslogo dragen, zorgt dit direct voor meer naamsbekendheid. Klanten herkennen bijvoorbeeld gemakkelijker uw medewerkers, terwijl uw bedrijfslogo tijdens beurzen of evenementen continu prominent aanwezig is.

De mogelijkheden
Wanneer u vesten laat bedrukken bij Jobo Promotions profiteert u niet alleen van ons uitgebreide assortiment, maar bieden wij u ook tal van drukmogelijkheden.

Zo bepaalt u zelf waar u het bedrijfslogo op het vest gedrukt wilt hebben; op de schouders, de borst, de rug of allemaal. Daarnaast geeft u eenvoudig aan hoeveel vesten u wilt laten bedrukken en hoe snel u deze nodig heeft. Ook wanneer u uw bestelling op korte termijn binnen wilt hebben kunnen wij dit realiseren, zonder dat dit uiteraard ten koste gaat van de kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze vesten en het bedrukken daarvan? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling