• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

T-Shirts

Team shirts bedrukken
Teamsporten zijn mateloos populair en goede teamkleding is daarom onmisbaar. Als onderdeel van ons assortiment teamkleding treft u onze team shirts aan die u direct online kunt bestellen.

Wij zijn daarbij niet alleen totaalleverancier van teamkleding voor onder meer sportverenigingen, maar kunnen uw team shirts ook bedrukken. Zo creëert u team shirts die het beste passen bij uw team of vereniging.

U kunt kiezen uit diverse maten, kleuren en designs. Onze shirts zitten daarbij niet alleen comfortabel, maar bieden ook optimale ventilatie en bewegingsvrijheid. U kunt onze shirts voor diverse sporten gebruiken. Van voetbal tot hockey en van tennis tot hardlopen. Waar u ook voor kiest, u kunt al onze shirts laten bedrukken.

Waarom uw team shirts bedrukken?
Voor veel teamsporten is het dragen van eigen shirts verplicht. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, waarbij ieder shirt niet alleen de clubnaam of logo maar vaak ook een eigen rugnummer moet hebben.

Daarnaast kan uw teamkleding de naam van uw sponsor dragen, wat voor het bedrijf in kwestie weer extra naamsbekendheid oplevert. In veel gevallen is het laten bedrukken van uw team shirts daarom geen keuze, maar noodzaak om de sport uit te kunnen oefenen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Dankzij de jarenlange ervaring van Jobo Promotions op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden. Zo bepaalt u zelf waar iedere opdruk, afbeelding of tekst op het shirt mag komen en kunt u ook variëren in de grootte er van.

Heeft u uw shirts al op korte termijn nodig? Geen probleem, want bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Ons team denkt daarbij graag met u mee wanneer u advies nodig heeft. Wilt u meer weten over het laten bedrukken van team shirts? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling