LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Sokken

Team sportsokken bedrukken
Teamsporten zijn mateloos populair en goede teamkleding is dan ook onmisbaar om deze uit te oefenen. Als onderdeel van ons assortiment teamkleding treft u daarom onze sportsokken aan.

Wij zijn niet alleen totaalleverancier van teamkleding voor sportverenigingen, maar kunnen uw team sportsokken bovendien ook bedrukken. Uw sporttenue is immers niet compleet zonder een paar degelijke sportsokken die passen bij het tenue.

U kunt kiezen uit diverse maten, kleuren en designs sportsokken, die zeer comfortabel zitten doordat ze zich goed naar de vorm van uw voet vormen. Ook zorgen de sportsokken voor optimale ventilatie tijdens het sporten. U kunt onze sportsokken dan ook voor diverse sporten gebruiken.

Waar u ook voor kiest, u kunt al onze team sportsokken laten bedrukken.

James & Nicholson Team Socks JN342 Vanaf € 6,58 incl. BTW
acid yellow
black
carbon
cobalt
green
navy
red
royal
white
yellow

Waarom uw team sportsokken bedrukken?
Voor veel teamsporten is het dragen van eigen teamkleding verplicht. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, waarbij de sportsokken bij de rest van het tenue dienen te horen.

Ook kan uw teamkleding de naam van uw sponsor dragen, wat voor het bedrijf in kwestie weer extra naamsbekendheid oplevert. Het bedrukken van de sportsokken gaat bovendien nooit ten koste van de kwaliteit en kan bij ons tegen een zeer een scherpe prijs gerealiseerd worden.

De mogelijkheden?
Dankzij de jarenlange ervaring van Jobo Promotions op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden. Zo bepaalt u zelf waar iedere opdruk, afbeelding of tekst op de sportsokken mag komen te staan. Ook kunt u variëren in grootte van de opdruk.

Heeft u of uw team al op korte termijn sportsokken nodig? Geen probleem, want bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Wij denken graag met u mee wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze.

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van team sportsokken? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling