LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Eigenschappen
Pasvorm

Jackets

Team jackets bedrukken
Teamsporten zijn mateloos populair en goede teamkleding is daarom onmisbaar. Als onderdeel van ons assortiment teamkleding treft u daarom onze team jackets aan.

Wij zijn niet alleen totaalleverancier van teamkleding voor onder meer sportverenigingen, maar kunnen uw team jackets ook bedrukken. Zo creëert u kleding die het beste past bij uw team of vereniging.

U kunt kiezen uit diverse maten, kleuren en designs. De jackets zitten zeer comfortabel en bieden u extra warmte en bescherming wanneer u dat nodig heeft tijdens het sporten. De meeste van onze sport jackets bevatten tevens handige zakken. U kunt onze jackets dan ook voor diverse sporten gebruiken, bijvoorbeeld voor baseball waar jackets vaak worden gedragen. Waar u ook voor kiest, u kunt al onze team jackets laten bedrukken.

Er werden geen producten gevonden...

Waarom uw team jackets bedrukken?
Voor veel teamsporten is het dragen van eigen teamkleding verplicht. Denk bijvoorbeeld aan voetbal of hockey. Daarnaast zorgt het voor een professionelere uitstraling wanneer uw gehele team in dezelfde kleding sport.

Ook kan uw teamkleding de naam van uw sponsor dragen, wat voor het bedrijf in kwestie weer direct extra naamsbekendheid oplevert. In veel gevallen is het laten bedrukken van uw team jackets daarom geen keuze, maar noodzaak om uw sport goed uit te kunnen oefenen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Dankzij de jarenlange ervaring van Jobo Promotions op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden.

Zo bepaalt u zelf waar iedere opdruk, afbeelding of tekst op het jack mag komen. Ook kunt u daarbij variëren in de grootte van de opdruk.

Heeft u uw jackets al op korte termijn nodig? Geen probleem, want bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Wij denken daarbij graag met u mee wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij uw keuze.

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van team jackets? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling