• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Doelgroep
Materiaal
Pasvorm

Hooded sportsweaters

Hooded sportsweaters bedrukken
Veel sporten zoals hardlopen, tennis en crossfit vinden in de buitenlucht plaats. Dan is het wel zo fijn als u deze sporten het gehele jaar door op een fijne manier kunt blijven beoefenen, ook als het bijvoorbeeld kouder wordt.

De hooded sportsweaters van Jobo Promotions houden u lekker warm en zitten heerlijk comfortabel. De capuchon houdt u droog en uw oren warm. Bovendien kunt u onze hooded sportsweaters nu ook laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Wat onze hooded sportsweaters onderscheidt van reguliere sweaters is dat ze voldoende bewegingsvrijheid bieden en de gebruikte stoffen voor voldoende ventilatie zorgen. Bekijk daarnaast ook eens de rest van ons totale assortiment sportkleding.

Er werden geen producten gevonden...

Waarom uw hooded sportsweaters bedrukken?
Het laten bedrukken van uw hooded sportsweaters kan tal van voordelen met zich meebrengen. Doet uw bedrijf bijvoorbeeld mee een gesponsord sportevenement? Dan creëert u extra naamsbekendheid door uw hooded sportsweaters te bedrukken met uw bedrijfslogo.

Ook wanneer u uw een compleet sportteam van teamkleding wilt voorzien helpen wij u graag verder. Het bedrukken gaat nooit ten koste van de kwaliteit en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw sportsweaters tegen zeer scherpe prijzen bedrukken.

De mogelijkheden
Wij kunnen u tal van mogelijkheden bieden wanneer u uw hooded sportsweaters wilt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan:

- Waar wilt u de opdruk geplaatst hebben? Op de borst, op de rug, op de schouders of op meerdere plekken tegelijk?
- Hoe groot wilt u de opdruk hebben? Klein en subtiel of juist groot en opvallend?
- Wilt u zowel een afbeelding als tekst laten bedrukken? Geen probleem!

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Bij Jobo Promotions bent u bovendien verzekerd van een snelle levering.

Wilt u meer weten over het bedrukken van hooded sportsweaters? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling