• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Materiaal
Doelgroep

Trainingjacks

Trainingsjack bedrukken
Een goed trainingsjack is voor de meeste mensen onmisbaar om fijn te kunnen sporten. Bij Jobo Promotions treft u daarom ons uitgebreide assortiment trainingsjacks aan. Bovendien kunt u uw trainingsjack door ons laten bedrukken met uw eigen tekst, afbeelding of logo.

Voor zowel heren als dames bieden wij trainingsjacks in diverse maten, kleuren en designs aan van het gerenommeerde sportmerk Craft. Onze trainingsjacks bieden daarbij voldoende ventilatie en bewegingsruimte, waardoor u altijd een trainingsjack vindt die het beste bij uw sportoutfit past. De meeste trainingsjacks bevatten daarnaast ook handige zakken en zijn dankzij de degelijke rits gemakkelijk aan en uit te trekken.

Waar u ook voor kiest, u kunt ieder trainingsjack altijd laten bedrukken. Bent u op zoek naar een ander type jack? Bekijk dan ons totale assortiment jackets. Om uw sportoutfit compleet te maken kunt u de rest van onze sportcollectie bekijken.

Er werden geen producten gevonden...

Waarom uw trainingsjack bedrukken?
Het laten bedrukken van uw trainingsjack is de ideale manier om uw bedrijf, sportvereniging of een andere boodschap onder de aandacht te brengen. Uw draagt uw trainingsjack immers voornamelijk buiten in de omgeving van andere sporters en belangstellenden.

Ook wanneer u uw complete sportteam van hetzelfde trainingsjack wilt voorzien helpen wij u graag verder. Het drukproces gaat daarbij nooit ten koste van de kwaliteit van het trainingsjack en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken, kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden.

Wat zijn de mogelijkheden?
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u realiseren. Zo kunt u uw afbeelding en/of tekst overal op uw trainingsjack laten bedrukken. Aan de voorkant, op de rug of op de schouders. Ook bepaalt u zelf hoe groot de opdruk mag worden.

Heeft u uw trainingsjack al op korte termijn nodig? Geen probleem, want bij Jobo Promotions bent u gegarandeerd van een snelle levering. Wilt u meer weten over het laten bedrukken van uw trainingsjack? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling