LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Doelgroep
Materiaal

Sport regenjacks

Regenjack bedrukken
Bent u op zoek naar een regenjack zodat u ook in slecht weer buiten kunt sporten? Voor de sporters die zich niet laten afschrikken door de regen biedt Jobo Promotions een uitgebreid assortiment regenjacks die u bovendien kunt laten bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding.

Wie gek is op sporten wil dit het liefst het hele jaar door kunnen doen, ongeacht de weersomstandigheden. Het allerbelangrijkste aspect is natuurlijk dat een regenjack u droog houdt tijdens het sporten. Onze regenjacks zijn daarom speciaal ontworpen voor sportieve activiteiten en bieden optimale ventilatie, comfort en bewegingsvrijheid.

Bij Jobo Promotions vindt u regenjacks van gerenommeerde merken als Craft en Cutter & Buck. Dankzij de sportieve designs zijn onze regenjacks daarbij een stijlvolle toevoeging aan uw sportoutfit.

Bent u op zoek naar een ander type jack? Bekijk dan ons totale assortiment jackets. Om uw sportoutfit compleet te maken kunt u eveneens de rest van onze sportcollectie bekijken.

Er werden geen producten gevonden...

Waarom uw regenjack bedrukken?
Het laten bedrukken van uw regenjack is de ideale manier om uw bedrijf, sportvereniging of een andere boodschap onder de aandacht te brengen. Uw draagt uw regenjack immers voornamelijk buiten.

Stel daarom uw eigen unieke regenjack samen door deze te laten bedrukken. Het drukproces gaat daarbij nooit ten koste van de kwaliteit van het jack en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden.

Wat zijn de mogelijkheden?
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u bedrukken. Zo kunt u uw afbeelding en/of tekst overal op uw regenjack laten bedrukken. Aan de voorkant, op de rug en op de schouders. Ook bepaalt u zelf hoe groot de opdruk mag worden.

Heeft u uw regenjack al op korte termijn nodig? Geen probleem, want bij Jobo Promotions bent u gegarandeerd van een snelle levering. Wilt u meer weten over het laten bedrukken van uw regenjack? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling