• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Pasvorm

Korte broek

Hardloopshorts bedrukken
Hardlopen is ongekend populair in Nederland en vraagt daarom om een goede hardloopoutfit. Als onderdeel van onze collectie hardloopkleding bieden wij u een uitgebreid assortiment hardloopshorts die u tevens kunt laten bedrukken.

Voor zowel heren als dames bieden wij hardloopshorts van merken als James & Nicholson, die staan voor hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De hardloopshorts vormen zich perfect naar uw lichaam en de gebruikte materialen zorgen bovendien voor voldoende ventilatie.

De hardloopshorts zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en designs. Zo vindt u altijd een hardloopshort die het beste past bij u en uw hardloopoutfit. Voor welke short u ook kiest, u kunt al onze hardloopshorts laten bedrukken!

Waarom uw hardloopshorts laten bedrukken?
Het laten bedrukken van uw hardloopshorts biedt vele voordelen. Doet u bijvoorbeeld namens uw bedrijf mee aan een hardloopevenement? Bedruk uw hardloopshorts dan met uw bedrijfslogo om direct meer naamsbekendheid te creëren.

Wilt u hardloopshorts bestellen en laten bedrukken voor uw eigen hardloopteam? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag verder!

Wat uw reden ook is, het bedrukken gaat nooit ten koste van de kwaliteit van de short. Wilt u liever geen onnodig hoge kosten maken? Geen probleem, want dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden.

Wat zijn de mogelijkheden?
Jobo Promotions kan u tal van mogelijkheden bieden wanneer u uw hardloopshorts wilt laten bedrukken. Wilt u uw opdruk aan de voorkant, aan de achterkant, op de zijkanten of overal op de short laten bedrukken? Geen probleem!

Ook bepaalt u zelf hoe groot de opdruk mag worden. Klein en subtiel of juist groot en opvallend? Onze experts geven u daarbij graag vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw eigen unieke hardloopshort.

Wilt u meer weten over het bedrukken van hardloopshorts? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling