0
  • Alles in eigen huis geproduceerd
  • Uitgebreid assortiment
  • Direct prijsberekening
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 8+
  • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
  • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Sportkleding bedrukken

Uw favoriete sport uitoefenen gaat natuurlijk nog beter met het dragen van de juiste sportkleding! Bij Jobo Promotions bieden wij daarom een ruim assortiment voor zowel heren als dames en kunt u uw sportkleding ook laten bedrukken. Van shirts tot broeken en van complete trainingspakken tot jackets. Wat u ook nodig heeft, u kunt al uw sportkleding bij ons laten bedrukken.

Uiteraard leveren wij uitsluitend sportkleding van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen scherpe prijzen. Bovendien bent u verzekerd van snelle levering, ook wanneer u uw sportkleding laat bedrukken. Wij leveren niet alleen losse outfits, maar kunnen ook uw hele team in één keer van sportkleding voorzien. Voor zowel binnen- als buitensporters bieden wij teamkleding aan.
Waarom uw sportkleding bedrukken?
Wanneer u in teamverband speelt creëert het meer eenheid wanneer iedereen dezelfde sportkleding draagt. Dan is het ook wel zo mooi om deze sportkleding te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zeker omdat dit de sportkleding automatisch een luxueuze uitstraling geeft.

Bent u van plan een enkele sporter of een heel team te sponsoren? Door hen uw gesponsorde sportkleding te laten dragen bedrukt met uw bedrijfslogo, zorgt dit direct voor een positieve associatie met uw bedrijf.

Of neemt uw bedrijf deel aan een sportevenement? Dan zorgt sportkleding bedrukt met uw bedrijfslogo direct voor herkenbaarheid en naamsbekendheid. Kleine maar ook grote sportteams laten mede daarom hun sportkleding bij ons bedrukken. Daarnaast zijn de kosten voor u als bedrijf (in de meeste gevallen) fiscaal aftrekbaar.

Zoekt u specifieke sportkleding voor een sport als hardlopen, wielrennen, golfen of voetbal, dan helpen wij u ook graag verder. Voor iedere sport is er speciaal ontwikkelde kleding. Denk bijvoorbeeld aan stof die ademend en vochtregulerend is of de sporter juist warm houden. Bij Jobo Promotions hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van kleding bedrukken. Daarom kunnen wij u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Ook voorzien wij u graag van advies.

De mogelijkheden
Wanneer u uw sportkleding laat bedrukken bieden wij u tal van mogelijkheden. Zo kunt u uw eigen unieke sportkleding creëren voor uzelf of uw complete team! U bepaalt zelf waar uw logo/tekst gedrukt wordt. Op de borst, op de rug, op de schouders of overal. Ook kunt u variëren met de grootte van de opdruk.

Wilt u meer weten over sportkleding bedrukken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.