0
 • Alles in eigen huis geproduceerd
 • Uitgebreid assortiment
 • Direct prijsberekening
 • Gemiddelde klantbeoordeling: 9+
 • Bezoek is mogelijk: 75m² showroom
 • Gratis digitale proefdruk bij uw order
0

Over ons

Jobo Promotions is leverancier van gepersonaliseerd textiel en werkkleding. Partner voor bedrijven, winkels en verenigingen die op zoek zijn naar een textieldrukker en –leverancier met een gezicht; waar je direct geholpen wordt, afspraak écht afspraak is en je terecht kunt voor een totaalpakket: werkkleding & promotietextiel, bedrukken & borduren en verpakken & verzenden.

Uitgebreid en compleet assortiment
Ons assortiment is uitgebreid en compleet en bestaat uit meer dan 10.000 producten: promotioneel textiel, werkkleding en –schoenen, sportkleding en relatiegeschenken die we volledig naar wens kunnen bedrukken of borduren. Wij werken intensief samen met de betere A-merken, maar kunnen alle merken leveren. Daarnaast is het mogelijk om kleding en promotieartikelen op maat te laten maken. Volledig naar eigen ontwerp, waardoor uw bedrijfskleding uniek is en perfect aansluit op uw stijl en wensen.

Ontzorgen waar mogelijk
Het gemak van alles onder één dak, hebben wij verder doorgevoerd dan alleen de productie betreft. Wij houden desgewenst ook voorraad voor u aan en verzenden bestellingen direct naar de eindgebruiker. Daarvoor kunnen we voor uw nevenvestigingen of -distributiekanalen een speciale bestelmodule plaatsen op uw website zodat zij zelf gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen.

Ons verkoopteam staat voor u klaar

Maarten van Cromvoirt
Commercieel Directeur
Sandra
Verkoop binnendienst / klantenservice
Nicole
Verkoop binnendienst
Kevin
Verkoop binnendienst
Nick
Verkoop binnendienst

Bij ons wordt alles in huis gedrukt

De kracht van Jobo Promotions is dat wij alles onder één dak hebben. Naast de inkoop van kleding, textiel en relatiegeschenken verzorgen wij ook de bewerking – elke soort bedrukking of borduursel - in huis. Voor onze klanten betekent dat: één aanspreekpunt, snelle en flexibele levering, tegen een scherpe prijs. Daarbij geldt altijd: afspraak is afspraak; wij zorgen ervoor dat u uw kleding en merchandise op tijd in huis heeft. Ook als dat betekent dat wij een extra tandje bij moeten zetten.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om logo’s, teksten en afbeeldingen op kleding te drukken. Jobo Promotions heeft alle verschillende technieken in huis. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen. Over wat voor uw specifieke bedrukking het beste is, adviseren wij u graag.

Zeefdruk
Zeefdruk is een veelgebruikte drukmethode voor textiel en met name geschikt voor grotere oplagen.
Transferdruk
Bij transferdruk wordt de opdruk op transferpapier aangebracht en met een pers op zeer hoge temperatuur op het textiel gedrukt. Deze techniek is beter geschikt voor kleine oplages.
Borduren
Bij borduren wordt het logo of ontwerp eerst omgezet naar een borduurkaart. Veelal wordt voor borduren gekozen bij kleinere, weinig gedetailleerde ontwerpen of bij materiaal dat niet goed bedrukt kan worden.
Lees meer over onze druktechnieken

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde algemen vragen. Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

 • Hoe kan ik een artikel zoeken?
 • Op de ‘home page’ van Jobo Promotions kunt u het product ingeven wat u zoekt in het zoek venster. Hierna selecteert u het product wat u wilt bestellen.

  Tevens kunt u via onze website in het linker paneel de categorie waaruit u een product wilt bestellen aanklikken en vervolgens voor wie het product is. U heeft hier 3 opties, namelijk: dames, heren of kinderen. Hierna kunt u het product selecteren dat u wilt gaan bestellen.

 • Hoe neem ik contact op met Jobo Promotions?
 • U kunt contact opnemen met Jobo Promotions via telefoon: 0418-511972, of email adres: info@jobopromotions.nl. Onze helpdesk zal u dat graag te woord staan.

 • Hoe moet ik een bedrukt artikel wassen?
 • Het is altijd fijn om uw medewerkers van bedrukte promotie- en bedrijfskleding te voorzien, maar er rijzen soms vragen bij het wassen ervan. Om uw kleding mooi te houden, is het belangrijk om deze op de juiste manier te verzorgen:

  ◾Nieuwe gekleurde, bedrukte kleding kan een overmaat aan kleurstof bevatten. Was daarom deze artikelen eerst enkele keren apart met de hand in een sop met fijn wasmiddel. Na enkele malen kunt u het meedraaien met het bonte wasprogramma van uw wasmachine
  ◾Bedrukte kleding niet hoger dan 40ºC wassen.
  ◾Draai de kleding binnenstebuiten voor ze in de wasmachine gaan
  ◾Nylon producten mogen nooit in de wasmachine en/of droger. Deze producten kunnen het beste worden gereinigd met een vochtig sponsje op de vuile plek. Het blijft het mooist bij een korte handwas.
  Voor alle andere kleding met bedrukking adviseren we ook om deze NIET in de droogtrommel te doen
  ◾Gebruik best een vloeibaar wasmiddel bij bedrukt textiel, dat is minder agressief dan poeder.
  ◾Doe ritssluitingen dicht voor ze in de wasmachine gaan
  ◾Gebruik nooit chloorbleekmiddel
  ◾De bedrukking nooit strijken. Draai het kledingstuk binnenstebuiten en zorg dat het strijkijzer op de laagste warmtestand staat. Strijk de bedrukking aan de binnenkant en leg er eventueel nog een zakdoek over.
  ◾Als je kleding direct na het wassen ophangt, krijg je minder kreuken en voorkom je slijtage en beschadiging op de bedrukking.
 • Maattabellen bij producten
 • Bij de informatie van een artikel worden de afmetingen van de verschillende maten in centimeters vermeld, hierbij geldt een tolerantiemarge van 5 %. Dit kun je als indicatie gebruiken voor het kiezen van de juiste maat. Tevens wordt er vaak vermeld of het artikel een strakke of losse pasvorm heeft. Houdt hiermee ook rekening bij de maatkeuze. Jouw bestelling wordt op maat gemaakt, ruilen is daarom niet mogelijk.
Bekijk meer veel gestelde vragen

Wees welkom in onze showroom

Naast onze online winkel hebben we een ruime showroom. Hier presenteren we een selectie van onze producten voor zowel heren, dames als kinderen zodat u een idee krijgt van mogelijkheden, pasvorm, maten, materiaal en kwaliteit. U bent van harte welkom. Maak vooraf graag even een afspraak zodat wij u in alle rust en met aandacht kunnen helpen.
Bereken uw route naar onze showroom
Jobo Promotions showroom

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het zoeken naar het juist product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Handelsweg 3
5331 PS Kerkdriel
Tel: 0418 511 972
Mail: info@jobopromotions.nl
Jobo Promotions pand