Wegens drukte is de levertijd van bedrukking 2 weken.
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Pasvorm

Longsleeves

Binnen ons assortiment T-shirts treft u ook onze collectie longsleeve T-shirts aan. Naast de vele varianten en designs, heeft u ook de mogelijkheid om uw longsleeve T-shirts te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een tekst.

Voor zowel heren als dames vindt u diverse kleuren en maten longsleeve T-shirts. Uiteraard zijn al onze shirts van hoge kwaliteit en zitten ze heerlijk comfortabel. Dankzij de verschillende designs en de mogelijkheid om uw longsleeve shirts te bedrukken, creëert u uw eigen unieke look.

 

Waarom uw longsleeve T-shirts bedrukken?Door een longsleeve T-shirt te bedrukken maakt u deze persoonlijk, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Dit soort evenementen zijn vaak eenmalig en een bedrukt T-shirt is daar dan een mooie herinnering van.

Als bedrijf biedt een bedrukt longsleeve t-shirt als voordeel dat klanten uw medewerkers makkelijker herkennen, terwijl het tegelijkertijd professioneler overkomt. Ook creëert u meer naamsbekendheid wanneer de drager zichtbaar uw logo op zijn/haar longsleeve T-shirt heeft staan. Wilt u niet teveel kosten maken voor uw longsleeve T-shirt? Geen probleem, want Jobo Promotions biedt u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook wanneer u uw longsleeve T-shirts laat bedrukken.

De mogelijkheden
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden om uw longsleeve T-shirt te bedrukken. Zo bepaalt u zelf de volgende zaken:

 

 

  • Waar wilt u uw logo of tekst gedrukt hebben op het shirt? Op de borst, op de schouders, op de rug of een combinatie hiervan?
  • Hoe groot mag de opdruk worden?
  • Hoe snel heeft u uw longsleeve T-shirts nodig. Wij kunnen bestellingen indien gewenst op zeer korte termijn leveren.

Weet u nog niet precies wat u zoekt en nodig heeft? Ons team denkt graag met u mee! Neem contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling