• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Doelgroep
Materiaal
Soort hals
Pasvorm

Hemden / Tanktops

Hemd, Tanktop of mouwloos T-shirt bedrukken
Ons uitgebreide assortiment T-shirts zou niet compleet zijn zonder onze collectie hemd T-shirts. U heeft de keuze uit diverse designs, kleuren en maten. Bovendien kunt u uw hemd T-shirts laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of slogan, waarbij u altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze hemd T-shirts zijn gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in verschillende vormen. Zoekt u bijvoorbeeld een hemd T-shirt met dunne spaghettibandjes of juist met brede schouderbandjes? Voor zowel heren als dames heeft u bij ons volop keus. Creëer daarbij uw eigen unieke design door uw hemd T-shirts te laten bedrukken.

Waarom hemd, tanktop of mouwloos T-shirts bedrukken?
U kunt onze hemd T-shirts voor diverse gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld als onderdeel van uw bedrijfskleding, voor uw team van een sportvereniging of voor promotiedoeleinden.

In alle gevallen kan het dragen van een hemd T-shirt met uw logo bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of vereniging. Ook zijn de dragers beter te herkennen voor hun omgeving tijdens bijvoorbeeld een beurs of ander evenement.

Wilt u niet teveel kosten maken voor het bedrukken van uw hemd T-shirts? Geen probleem, want bij Jobo Promotions bieden wij graag een oplossing aan die het beste past bij uw budget.

Wat zijn de mogelijkheden?
Jobo Promotions biedt u niet alleen een ruim assortiment, maar kan u ook tal van mogelijkheden bieden om uw hemd T-shirts te bedrukken. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken denken wij graag met u mee.

U bepaalt bijvoorbeeld zelf waar de opdruk mag komen op het hemd. Ook bepaalt u de grootte van de opdruk en of deze in één of meerdere kleuren gedrukt mag worden. Wij leveren uitsluitend maatwerk en kunnen bij spoed uw bestelling op zeer korte termijn al realiseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling