• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Caps / Petten / Mutsen

Of het nu om een relatiegeschenk gaat of voor uw eigen medewerkers is, goede caps, mutsen en petten zijn altijd handig om het hoofd warm of juist koel te houden. Daarnaast zijn petjes die u laat bedrukken uitstekend om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit caps, warme mutsen en zonnekleppen in alle mogelijke kleuren en maten. Uiteraard zijn al onze producten van hoge kwaliteit en kunt u alle petjes bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Zo creëert u uw eigen unieke cap, pet of muts.

Cap 2137002 Vanaf €4,28
cappuccino
marine
rood
wit
zand
zwart
Hat 2117003 Vanaf €14,91
grijs mélée
marine
zwart
Hat 2117002 Vanaf €14,91
grijs mélée
marine
zwart
Cap 2137003 Vanaf €7,64
hemelsblauw
marine
zwart
Gebreide muts 1450 Vanaf €2,25
bruin
flessengroen
geel
grijs
kobaltblauw
licht naturel (off white)
lichtblauw
lichtgroen
navy
oranje
paars
rood
roze
zwart
Muts 024122 Vanaf €3,05
grijsmelange
zwart
Muts 65904583 Vanaf €6,05
black
Pet 359411 Vanaf €25,54
black
black print
dark navy
dark navy print
red
red print
royal print
silver print
white print
Cotton Bandana 2024 Vanaf €2,70
geel
lichtblauw
lichtgroen
oranje
paars
rood
roze
wit

 

De voordelen van petjes bedrukkenUw bedrijfslogo heeft natuurlijk een prominente plek die goed opvalt wanneer de drager van uw petje hiermee over straat gaat. Maak de caps, mutsen en petjes onderdeel van uw bedrijfsoutfit of creëer een uniek relatiegeschenk waar uw klanten ook écht iets aan hebben.

Ook tijdens promotiewerkzaamheden kunnen bedrukte petjes een waardevolle toevoeging zijn. Vergroot daarom uw naamsbekendheid door petjes te laten bedrukken.

Wat is er allemaal mogelijk?
Bij Jobo Promotions vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment caps, mutsen en petjes, maar bieden wij u ook tal van extra mogelijkheden.

Zo is het naast petjes bedrukken ook mogelijk om uw logo erop te borduren. U bepaalt bovendien zelf waar uw logo op de pet bedrukt/geborduurd wordt. Bijvoorbeeld aan de voorkant, achterkant of op de klep. Wat u ook zoekt, bij Jobo Promotions kunt u altijd rekenen op maatwerk tegen scherpe prijzen. Zo kunt u een cap met opdruk al voor minder dan €2,- krijgen.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ook wanneer u uw bestelling op korte termijn nodig heeft, helpen wij u graag verder.

 

Copyright 2020 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling