Wegens drukte is de levertijd van bedrukking 2 weken.
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro
Prijs
Categorie
Doelgroep
Materiaal

Caps / Petten / Mutsen

Of het nu om een relatiegeschenk gaat of voor uw eigen medewerkers is, goede caps, mutsen en petten zijn altijd handig om het hoofd warm of juist koel te houden. Daarnaast zijn petjes die u laat bedrukken uitstekend om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit caps, warme mutsen en zonnekleppen in alle mogelijke kleuren en maten. Uiteraard zijn al onze producten van hoge kwaliteit en kunt u alle petjes bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Zo creëert u uw eigen unieke cap, pet of muts.

 

De voordelen van petjes bedrukkenUw bedrijfslogo heeft natuurlijk een prominente plek die goed opvalt wanneer de drager van uw petje hiermee over straat gaat. Maak de caps, mutsen en petjes onderdeel van uw bedrijfsoutfit of creëer een uniek relatiegeschenk waar uw klanten ook écht iets aan hebben.

Ook tijdens promotiewerkzaamheden kunnen bedrukte petjes een waardevolle toevoeging zijn. Vergroot daarom uw naamsbekendheid door petjes te laten bedrukken.

Wat is er allemaal mogelijk?
Bij Jobo Promotions vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment caps, mutsen en petjes, maar bieden wij u ook tal van extra mogelijkheden.

Zo is het naast petjes bedrukken ook mogelijk om uw logo erop te borduren. U bepaalt bovendien zelf waar uw logo op de pet bedrukt/geborduurd wordt. Bijvoorbeeld aan de voorkant, achterkant of op de klep. Wat u ook zoekt, bij Jobo Promotions kunt u altijd rekenen op maatwerk tegen scherpe prijzen. Zo kunt u een cap met opdruk al voor minder dan €2,- krijgen.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Ook wanneer u uw bestelling op korte termijn nodig heeft, helpen wij u graag verder.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling