• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending

Belangrijke werkkleding trends voor 2019

De invloed van de modewereld op werkkleding

Zo zien we in het ruime aanbod aan pasvormen in de modewereld ook steeds meer terug in het assortiment werkkleding. Naast de standaard traditionele t-shirts, polo’s en sweaters zien we ook steeds meer modieuze items, zoals: Chino’s en accessoires.

Ook is het aanbod in kleuren de laatste jaren toegenomen. Bedrijven willen namelijk steeds vaker dat de werkkleding aansluit op de huisstijl van het bedrijf.

 

Last van een koude nek tijdens het werk?

Zo zien wij bijvoorbeeld dat de halfzip sweater met het merk van Jobo Works veel wordt verkocht. De coltrui is de laatste tijd veel in de mode en beloofd voor 2019 hetzelfde. Deze trui is ideaal voor in de koudere periodes van het jaar, omdat deze zowel je nek als je hals beschermt tegen de kou.

Jobo Works sweater

Op zoek naar dameswerkkleding?

Jobo works T-shirt practical dames scoort hoog bij de klanten. Dit shirt is te verkrijgen in meerdere kleuren en door de ronde hals sluit dit mooi aan op je werkoutfit. Het t-shirt is verder breed inzetbaar in tal van doelgroepen en leverbaar in een ruime maatboog.

Jobo Works dames T-shirts

 

Deze werkbroek wil iedereen!

De service chino is een zeer geliefde werkbroek van Jobo Works. De kwaliteit van deze broek is zeer goed. Een groot voordeel aan deze broek zijn de rubberen knopen die de kans op krassen aanzienlijk verminderen.

Jobo Works werkbroek

 

Modieuze comfortabele werkschoenen bestaan

Ben je opzoek naar een modieuze werkschoen? Dan is deze schoen wat voor jou. Deze mooie comfortabele werkschoen is een look-a-like van de populaire Chelsea boots. Deze schoen is uitgerust met onder meer: Stalen neus, stalen zoolplaat, punitril loopzool, nitril hittebestendige loopzool tot ca. 300 graden Celsius en meer. Een echte aanrader!

Jobo Works werkschoen

 

Waar staat het merk Jobo Works voor?

Kies je voor Jobo Works werkkleding? Dan kies je werkkleding van zeer hoge kwaliteit waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat Jobo Works garant voor comfort tijdens het werk. De uitgebreide collectie bestaat uit werkkleding voor binnen en buiten, waardoor het zeer geschikt is voor verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste professionele uitstraling te geven.

 

 

Copyright 2021 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling