LET OP: Wij zijn gesloten van 26 december t/m 30 december 2022
  • Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

4 redenen waarom het dragen van de juiste werkkleding belangrijk is!

Wat zijn nou de belangrijkste redenen voor het dragen van werkkleding?
 

1. Veiligheid;

Het dragen van werkkleding of bedrijfskleding wordt steeds belangrijker. De belangrijkste reden waarom het dragen van de juiste werkkleding zo belangrijk is, is voor de veiligheid en/of bescherming. De juiste bedrijfskleding moet kunnen voldoen aan de verschillende specifieke eisen die per werkomgeving weer anders kunnen zijn. Zo bestaat het assortiment van Jobo Promotions uit verschillende merken werkkleding die samen één doel hebben; het beperken van risico’s en/of gevaren die een bepaald werkomgeving met zich meebrengt. Een werkgever kan daarnaast ook PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) en veiligheidsschoenen verplichten. Zo kan een werkomgeving specifieke eisen hebben als het gaat om de keurmerken van de werkkleding. Zo bestaan er bepaalde keurmerken waar bijvoorbeeld werkschoenen aan moeten voldoen. Denk hierbij aan werkschoenen met een garantie tegen val- of stootschade, werkschoenen met of zonder stalen neus, antislipprofiel, energie-absorberende hak etc. Daarnaast is het voor een bedrijf belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de juiste werkkleding, zo kan goede werkkleding die past bij de werkomstandigheden een bijdrage leveren aan het verlagen van het ziekteverzuim.

 

2. Professionaliteit;

Naast dat het dragen van de juiste werkkleding je beschermt, heeft het dragen van werkkleding ook een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste werkkleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Uitstraling, comfortabel en veiligheid zijn aspecten waar een werkgever naar streeft als het gaat om de werkkleding die de werknemers dragen tijdens het werk. Bedrijfskleding vormt een eenheid onder de werknemers van een bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling om het bedrijf te representeren.

 

Bekijk onze populaire categorieën werkkleding:

Werkshirt Werkpolo Werksweaters Werkbroeken Werkjassen
         Werkshirts           Werkpolo's         Werksweaters     Werkbroeken

          Werkjassen

 

3. Gelijkheid op de werkvloer;

Het dragen van bedrijfskleding op de werkvloer zorgt voor conform en gelijkheid onder de werknemers. De werknemers hebben/krijgen het gevoel dat het een eenheid is en dat het in groepsverband toewerkt naar de doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast hoeft het personeel niet meer na te denken over een correcte kledingkeuze voor het bedrijf. Het dragen van comfortabele werkkleding wordt gewaardeerd door het personeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werknemers die dezelfde werkpolo of werkshirt dragen. Medewerkers raken sneller verbonden aan het bedrijf en dragen met trots het merk van het bedrijf. Het inspireert de medewerkers om aan de verwachtingen te voldoen van een bedrijf, waardoor dit een positief effect heeft op de loyaliteit van de medewerker. Deze loyaliteit van de medewerkers is essentieel voor succes en groei van een bedrijf.

 

4. Herkenbaarheid;

Elk bedrijf wilt zoveel mogelijk naamsbekendheid creëren. Uiteraard is de functionaliteit van werkkleding het allerbelangrijkste, maar de uitstraling van werkkleding mag ook zeker niet vergeten worden. Werkkleding zonder bedrukking kan niet! Een van de meest voorkomende manieren om de naamsbekendheid van een bedrijf te promoten is door het bedrukken van werkkleding. Het bedrukken van werkkleding met een bedrijfslogo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een bedrijf. Jobo Promotions biedt tal van mogelijkheden aan als het gaat om werkkleding bedrukken. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om een werkpolo, werksweater, werkshirt of werkbroek te laten bedrukken of borduren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Bedrijfskleding en de belastingdienst

Werk- en bedrijfskleding zijn fiscaal aftrekbaar mits het voldoet aan de voorwaarden van de belastingdienst. De werk- en bedrijfskleding is 100% fiscaal aftrekbaar als deze aan de volgende voorwaarden voldoen;

  • De werk- en bedrijfskleding is uitsluitend voor het werk bedoeld; denk hierbij aan werkschoenen, veiligheidskleding (high visibility-werkkleding) en werkoverall.
  • Overige werkkleding zoals werkshirts, werksweaters en werkpolo’s komen ook in aamerking als fiscale aftrekpost. Het totale minimale oppervlake van het logo per kledingstuk moet dan minimaal 70 cm2 zijn. Daarnaast moet het logo verwijzen naar de onderneming. Nogmaals het logo-oppervlak is per kledingstuk.

Als u aan deze voorwaarden voldoet kunnen de kosten voor werk- en bedrijfskleding in de boekhouding worden opgevoerd als kosten; de BTW en de kosten zijn dan volledig aftrekbaar.

 

Copyright 2022 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling