• Snelle levering
  • Eigen showroom
  • GRATIS digitale proefdruk
  • GRATIS verzending vanaf 50 euro

T-shirts

Heeft u T-shirts nodig voor uw bedrijf? Laat uw T-shirts dan gelijk bedrukken bij Jobo Promotions. Wij kunnen u een uiteenlopend assortiment aan T-shirts aanbieden in alle soorten, kleuren en maten en natuurlijk van de beste kwaliteit! U kunt uiteenlopende stijlen T-Shirts bedrukken. Denk aan shirts met een V-hals of een ronde hals, maar u kunt ook kiezen uit lange of korte mouwen.

Heeft u de T-shirts op korte termijn nodig voor bijvoorbeeld een belangrijk evenement? Bij Jobo Promotions kunnen wij uw T-shirts snel bedrukken en leveren, uiteraard tegen een scherpe prijs.
 

Heeft u T-shirts nodig voor uw bedrijf? Laat uw T-shirts dan gelijk bedrukken bij Jobo Promotions. Wij kunnen u een uiteenlopend assortiment aan T-shirts aanbieden in alle soorten, kleuren en maten en natuurlijk van de beste kwaliteit! U kunt uiteenlopende...
Lees meer...

Heeft u T-shirts nodig voor uw bedrijf, of voor een evenement waar u een stand heeft? Laat uw T-shirts dan gelijk bedrukken bij JoboPromotions. Wij als kledingdrukkerij bieden u een uiteenlopend assortiment van T-shirts aan. Deze zijn beschikbaar in alle soorten, maten en kleuren, voor hem of voor haar. Daarnaast hebben wij T-shirts in veel verschillende stijlen zoals met een V-hals of met een ronde hals. Door het gebruik van uitstekende materialen zorgen wij ervoor dat u precies uitstraalt wat u wilt. Zoals u mag verwachten zijn deze T-shirts natuurlijk van de beste kwaliteit! Doordat wij beschikken over een uitstekend drukapparaat kunnen wij u garanderen dat u krijgt wat u besteld. U kunt uw T-shirt bedrukking geheel zelf ontwerpen, en deze goedkoop bij ons laten bedrukken.
Heeft u de T-shirts op korte termijn nodig voor bijvoorbeeld een belangrijk evenement? Bij JoboPromotions kunnen wij uw T-shirts snel bedrukken en leveren, uiteraard tegen een scherpe prijs. De T-shirts zijn van verschillende prijsklassen zodat altijd een bij zit die bij u en het evenement past. Naast scherpe prijzen bieden wij ook uitstekende service.

 

De voordelen van T-shirts bedrukken Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf en daarom is het belangrijk dat zij er ook representatief uitzien. Door uw T-shirts te laten bedrukken creëert u meer eenheid binnen uw team en straalt uw bedrijf nog meer professionaliteit uit. De outfit kan compleet gemaakt worden door naast een T-shirt ook een broek of een sweater te bedrukken met uw logo’s, sponsoren of andere teksten. JoboPromotions is de plek voor al uw gedragen promotiemateriaal.
Het bedrukken van T-shirts is ook ideaal voor evenementen! Bedrukte T-shirts helpen uw medewerkers bijvoorbeeld om meer autoriteit uit te stralen wanneer zij instructies aan mensen moeten geven. Daarnaast is het voor bezoekers een herkenningsteken om u en uw collega’s aan te spreken. Door de functies op de shirts te drukken hoeven mensen niet meer aan u te vragen wat u precies bent en doet, dan is het gelijk duidelijk.

 

Daarnaast is het een mooi sponsormiddel bij sportevenementen. Neemt u deel aan een evenement voor een goed doel en wilt u de bedrijven bedanken die u hebben gesponsord, dan kan dat ook door hun naam op uw T-shirt te laten bedrukken. Daarnaast kunt u er een eenheid mee creëren doordat u en uw teamgenoten allemaal dezelfde kleur dragen. Ook kan dit voor later een mooi aandenken zijn wat u toen voor een vereniging of een stichting hebt betekend.

Wat zijn de mogelijkheden? Bij JoboPromotions bieden wij u tal van mogelijkheden wanneer u T-shirts wilt laten bedrukken. Zo zorgen wij ervoor dat we u in al uw wensen kunnen voorzien. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een logo, tekst of een afbeelding opdrukken. Zelfs alle drie de mogelijkheden op één T-shirt zijn mogelijk.
  • De opdruk op de borst, rug, schouders of zelfs over het gehele T-shirt.
  • De grootte van uw opdruk
  • En natuurlijk het type T-Shirt. Wat voor soort hals mag het shirt hebben en wilt u een shirt met lange of korte mouwen?
  • Heeft u alreeds kleding gekocht, dan kunt u het ook laten bedrukken bij JoboPromotions.

Ondanks alle mogelijkheden zijn onze T-shirts en de bedrukkingen altijd van goede kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u deze bieden tegen zeer scherpe tarieven. Bent u nog niet helemaal overtuigt over of wij iets voor u kunnen betekenen? Of wilt u liever een offerte ontvangen Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Copyright 2023 Jobo Promotions Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Online Identity Webontwikkeling